Baran yazdı:Yururken cekilmis kadran videosu varmi?
Baran, tuning henuz bitmedigi icin fazla deneme sansim olmadi, halen AFR ratio pek iyi degil gibi cunku.. Fakat 3800 tork konvertoru, 4.10 son disli orani ve kilitli diferansiyel ile genelde boyle ;
C.E
" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Dyno benim araba icin gecersiz olabilir, 4.10 son disli orani, 19 jant, otomatik vites ve 3800 tork konvertoru Dyno`da o kadar guc calar ki hepimiz ancak guleriz sonuclara
ECU mapping bitsin, 400 metre sonuclarini bende merak ediyorum, benzer setup`la Amerika`da cok etkileyici zamanlar gordum
C.E
" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
haklisin, su an ki yazilimda kaybim oldugundan suphe yok ( yazilimi yapan benim cunku ) ve pek tecrubeli degilim ama ozellikle tork konvertorunun Dyno`da asiri guc caldigini defalarca gordugum icin Dyno`dan pek bir beklentim yok, ama guzel bir surprize hayir demem tabi
onumuzdeki ay Kibris`ta olurum buyuk bir ihtimal, bu kez daha fazla yol alirim diye dusunuyorum
C.E