t羹m tsf aktif ve benim gibi sadece takip etmekle yetinen (ama bu arada hem horoloji kelime anlam覺n覺 hem de saat d羹nyas覺n覺 kefetmek ve irdelemek hem epeyce baka konu ve birikimleri tabiri caiz ise hortumlakmak; zira kendim hi癟 bir katk覺da bulunmu deilim f覺rsat覺n覺 yaratt覺覺 i癟in moderat繹r羹nden mesaj atan t羹m kullan覺c覺lar覺na kadar herkese 癟ok癟a teekk羹r ediyorum )羹yelerine dost癟a ve s覺cak bir merhaba
ye olmazdan 繹nce y覺llarca salt kadran g繹r羹nt羹s羹ne g繹re ve hi癟bir bilgisine bakmaks覺z覺n marka model ay覺r覺m覺 yapmaks覺z覺n s覺radan bir saat kullan覺c覺syd覺m , f覺rsat sitelerinde g繹rd羹羹m bir ilan覺 arart覺r覺ken 羹ye olduum bu site epeyce yol almama vesile oldu , epeyce bir saat deneyimi yaad覺ktan ve 癟ok癟a japon saati kulland覺ktan sonra bir isvi癟reli almak ve buna kaynak yaratmak i癟in sat覺a 癟覺kard覺覺m satimin ilan覺n覺 verirken bir merhaba demem ve teek羹r etmem gerketiine karar verdim. Ad覺m sabri ,40 ya覺nda k覺z覺lay kan merkezinde g繹revli bir hekim olarak hepinize yaratt覺n覺z bu i癟ten ortam i癟in tekrar teekk羹r ediyorum . Herkese iyi forumlar diliyorum