TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Saatler İçin Öneri - Best Buy

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fiyat Klasmanlarına Göre Saatler İçin Öneri - Best Buy

Mesaj herofb » 27 Nis 2010, 18:56

Arkadaşlar merhaba,

Forumumuzda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor , çok iyi öneriler ve çok yapıcı eleştiriler görüyorum fakat belirli bütçe aralıklarında ve belirli konseptlerde bir öneri konusunun iyi olacağını düşünüyorum.Böylece elimizde herkesin tercihlerini söylediği ve hatta f/p oranı gibi faydalı bilgilerle dolu bir rehber hazırlamış olacağız.

örn:
1000 - 2000 TL arası dalış saatleri
3000 - 4000 TL arası dalış saatleri
2000 - 3000 TL pilot saatleri
4000 - 5000 TL arası perpetual calendar gibi (tahminen yoktur ama)
2000 - 3000 TL chronograph vs.

Resimleriyle ve official model adlarıyla olursa çok daha faydalalı olabileceğini düşünüyorum.( Ya da çok gereksizse ve ya zorsa yönetici direkt kapasın konuyu :) )
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: ***BEST BUY***

Mesaj Bond » 27 Nis 2010, 19:32

Fiyat klasmanlarına göre bir başlığımız vardı, belli fiyat aralıkları içinde başlıklar var ama tematik olarak spesifik modelleri için hazırlama fikri güzel, teşekkür ediyorum. Burda sıkıntı baz alınan fiyatların karışık olması oluyor. Türkiye liste fiyatı, indirim fiyatı yada yurtdışı fiyatlarını baz alan üyeler olabiliyor. Bunu tam bir kurala oturtup yapmasıda biraz zor oluyor. Örnek olarak arzu edersen sen bir konu aç 1000-2000 TL fiyat aralığında dalış saatleri diye birkaç tavsiye ettiğin modelle beraber, üyelerin katılım oranına göre devam ettirebiliriz seri şekilde başka başlıklarla :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Fiyat Klasmanlarına Göre Saatler İçin Öneri - Best Buy

Mesaj Frax » 27 Nis 2010, 19:53

Bence TR liste fiyatlarıyla yapılabilir.İndirim sonuçta eksta bir şey.Geçen sefer de tartışmıştık bunu :)
viewtopic.php?f=62&t=1841
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 27 Nis 2010, 20:03

Burdaki fark kullanım alanları yada tematik olarak spesifik başlık altına alma durumu ama dediğin gibi yapabiliriz fiyatlandırmada baz alınacak kriteri. Yada fiyat aralıklarına göre klasik, diver, pilot, gmt, chrono vb gibi birçok konu olabilir. Ama ben şu an öncelik olarak başka konularla ilgilendiğim için hazırlamam mümkün değil kısa vadede :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 27 Nis 2010, 20:29

Sizden beklemiyoruz zaten Bond bey :) Herkes bildiğini ekler o şekilde düzenleriz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 27 Nis 2010, 20:43

Yapalim!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 27 Nis 2010, 21:22

Bence de sonunda güzel bir rehber çıkar diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi fiyat konusunda resmi bayii fiyatları olması lazım aksi halde işin içine internet fiyatları falan girerse sahtelere kadar gidebilir.En kısa zamanda 1-2 öneri vermeye çalışacağım ama bu benim gibi kararsız biri için gerçekten çok zor olacak çünkü Frank Sinatra'ma bile ancak 8-10 modelde direkten dönerek 1 yılda ancak karar verdim :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 25 Tem 2010, 10:20

Sinatra'dan sonra Orisler cabuk geldi ama. Iste bu isin hastalik kismi burada. Insan hepsine birden sahip olmak istiyor :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 193 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners