TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kartal Taraf覺ndan Zemberek Hastas覺

Yeni yelerin Kendilerini Tan覺tabilecekleri B繹l羹m
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. L羹tfen Forum Kurallar覺m覺za zen G繹sterelim. T羹m Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Payla覺m Yapabilmeniz 襤癟indir.

Forumlar覺m覺za Kay覺t Olduktan Sonra Kendinizi Tan覺tman覺z T羹m yelerimizi Memnun Edecektir.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kartal Taraf覺ndan Zemberek Hastas覺

Mesaj thunderhead » 21 Kas 2013, 18:41

Herkese merhaba. ocukluundan beri kolye, y羹z羹k, bileklik, kravat vs. t羹m aksesuarlara tahamm羹ls羹zl羹k g繹steren b羹nyemin tek sevdii ey olan saatten ve saat tutkusundan hi癟 vazge癟medim ama forumu inceledikten sonra rahatl覺kla benimkinin sadece sempati olduunu s繹yleyebilirim ;)

Maceram babam覺n bana hediye ettii ve zarar g繹rmesin diye oyun oynarken hi癟 takmad覺覺m -ayn覺 zamanda dedemin saati olan- beyaz alt覺n kaplama otomatik bir Omega ile balad覺 ve 80'lerde ilahlam覺 casio f-91, data bank, game & watch, kurmal覺 atomik ve seiko 5 gibi saatlerle devam etti. A癟覺k癟as覺 toplamak yerine hep kulland覺m o y羹zden elimde u an 2005 y覺l覺nda ald覺覺m ve hala kulland覺覺m bir casio duro, bahsettiim otomatik omega, dijital/analog bir casio (modelini hat覺rlayamad覺m) ve bana en 癟ok keyif veren bir seiko 5 var. As覺l ilgin癟 olan taraf 癟ocukluumdan beri kurmal覺 masa saati kullan覺p bundan hala vazge癟memi olmam. Arada eim ikayet ediyor ama neden bilmiyorum o tiktak sesleri olmadan uyuyam覺yorum, o y羹zden bal覺a "zemberek hastas覺" yazd覺m :lol: Ger癟i yavru kedileri susturmak i癟in yanlar覺na -annelerinin kalp at覺lar覺n覺 癟ar覺t覺rd覺覺ndan- zemberekli saat konulduu d羹羹n羹l羹nce pek de huzursuz edici bir i deil gibi :thumbup:

K覺sa hikayem bu kadar arkadalar, 癟ok sevindim bu forumu kefettiime. Bir 癟ok konuda yorum yazacak bilgim olmasa da en az覺ndan g繹z banyosu yap覺yorum
"From gamers to gamers" - INTERPLAY
Kullan覺c覺 avatar覺
thunderhead

Kay覺t: 20 Kas 2013, 15:52

Re: Kartal taraf覺ndan zemberek hastas覺

Mesaj mferda » 21 Kas 2013, 19:15

Sn. thunderhead hogeldiniz, iyi forumlar :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
mferda

Ya: 68
Kay覺t: 02 May 2012, 13:28

Mesaj zfr » 21 Kas 2013, 19:39

Ho geldiniz :champ:
"Saatin kendisi mekan, y羹r羹y羹羹 zaman, ayar覺 insand覺r... Bu da g繹sterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullan覺c覺 avatar覺
zfr

Ya: 42
Kay覺t: 03 Eki 2011, 18:49

Mesaj mlm » 21 Kas 2013, 20:21

Ho geldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj asymptote » 21 Kas 2013, 20:35

Ho geldiniz. Kurmal覺 masa saatlerini ben de seviyorum. :) Sizdekinin modeli nedir acaba?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Re: Kartal Taraf覺ndan Zemberek Hastas覺

Mesaj SeRxx » 21 Kas 2013, 21:31

Foruma ho geldiniz :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj thunderhead » 21 Kas 2013, 23:48

Hobulduk arkadalar. Bende iki farkl覺 boyda Peter marka masa saati vard覺 ve 癟ocukluumdan beri onlar覺 kullan覺yordum. Askerden d繹nd羹羹mde evde bulamad覺m san覺r覺m koliler kar覺m覺 ve eski eyalarla birlikte verilmiler 癟羹nk羹 baka eyalar覺mdan da gidenler olmutu.

Neyse ki birka癟 y覺l 繹nce kad覺k繹y bit pazar覺ndan mehur tavuklu saat bulup alm覺 ve zembereini deitirtmitim u an elimde bir ondan bir de 7-8 sene 繹nce 癟in pazar覺ndan ald覺覺m kare eklinde bir kurmal覺 saat var, ikisi de t覺k覺r t覺k覺r 癟al覺覺yor :P
"From gamers to gamers" - INTERPLAY
Kullan覺c覺 avatar覺
thunderhead

Kay覺t: 20 Kas 2013, 15:52

Mesaj asymptote » 22 Kas 2013, 00:14

Bende de Peter masa saati var. Biraz g羹r羹lt羹l羹 癟al覺覺yor ama 癟ok sevimli bir saat.. :)

Kare eklindeki kurmal覺 saatin fotoraf覺n覺 payla覺r m覺s覺n? Tahmin ettiim saat mi merak ettim..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Sonraki

D繹n TSF yelerimiz & Tan覺ma - Member Introductions

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners