İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Erk Bey , birgün alıp eline saniye kolunu geldin mi ? Al başkanım buda benden dedin mi ? Herşeyi devletten bekliyorsunuz... Olmaz ki böyle.. ( LV var satılık )
Serdar baskan hayırlı uğurlu olsun, benim sorum daha absurd olacak, bu yeni olanın rengi de mavi mı? Ben telefondan siyah gibi görüyorum da Bu arada ben de ciddi ciddi ilk versiyonun hem bezel kalınlığı hem de dial rengi cok daha guzel gözüküyor her ikisi de guzel günlerde kullanılsın inşallah
mcco Öncelikle teşekkürler. Kadran rengi çok koyu bir lacivert. Siyah değil ama ucundan dönmüş.
Saatin kadran ve AP logosu dışında diğerinden bir farkı yok. Kasa başta aşağı şeffaf jelatinle kaplı olduğu için farklı bir görüntü ortaya çıkmış olabilir.
Bana ilk fotoğrafta bezel ve vidalar biraz farklı geldi ama her karede farklı duruyor, hoş ben maviyi bile siyah gördüğümden benim gözleri kriter almamak lazım