TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Karşıyaka'dan Selamlar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Karşıyaka'dan Selamlar

Mesaj sosyalcan » 28 Nis 2010, 13:39

Tekrar merhaba Bir kaç gündür nete giremedim, baktım ki yeni arkadaşlarımdan msj gelmiş,site yöneticisine hoş geldin msjı için teşkkür edrim. Bu arada herojd11 arkadaşın görüşlerine katılıyorum kimi ben bir saat aldım 30 yıl taktım der.(Aynı benm kayınpeder) ama kolumda güzel bir saat gördüğü zaman hayranlıkla bakar en çok beni üzen bunun fiyatı ne kadar ? sorusu!! Tabii bütün bu saatlerin hepsinin bir geçmişi ve belli bir tarihi olduğunu anlatmak gerekli. Bu arada İsatanbulda etkinliğinize gıpta ediyorum. Ne yazık ki İzmirden bu süreçte katılmam zor malum 19 Mayıs hazırlıkları son sınavlar gibi. Ama seneye İzmire bekleriz!!!!
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj herofb » 28 Nis 2010, 14:08

Sayın Sosyalcan,
Kusura bakmayın hoşgeldiniz demeden hemen yorum yapmışım.öncelikle aramıza hoşgeldiniz bende burada yeni sayılırım fakat gerek site yöneticilerinin gerek tecrübeli arkadaşların yaklaşımlarıyla kendimi ev sahibi gibi hissediyorum :)

Bahsettiğimiz problem maalesef çoğumuzun yaşadığı bir sorun,saatleri sadece fiyatlarıyla değerlendirmek maalesef ülkemizdeki marka düşkünlüğünden geliyor fakat bizim için fiyat kriteri sadece en son alım aşamasında bütçemize uyup uymayacağı konusunda yoksa benim için asıl heyecan saniyenin nasıl akarak ilerlediği ya da içinde elektronik hiç bir parça olmadan nasıl sonsuz takvim gösterdiğidir.
Hele bir de arada kulağıma dayayıp yüzümde çikolata yiyen bir çocuk ifadesiyle öylece kalakaldığım zaman tam deli muamelesi görüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj sosyalcan » 28 Nis 2010, 14:29

Ben daha çok alışverişe çıktığımızda saatçi dükkanlarının önünden geçerken mutlaka eşim beni çekiştiriyor sanki paka oynamya gitmişte dönmek istemeyen çocuklar gibi (Bu arada hoşbulduk)
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Zemberek » 30 Nis 2010, 02:57

TSF'ye hoşgeldiniz, var mı Karşıyaka gibisi :).
Kullanıcı avatarı
Zemberek

Mesaj sosyalcan » 01 May 2010, 08:32

Hoş bulduk bu güzel oldu işte!!
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Önceki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners