Su an icin Londra'da bulunmaktayim.. Yaklasik 10 aydir buradayim ve sanirim 1-2 yil daha kalacagim..
Herkes saatlere nasil ilgi duymaya basladigini anlatiyor bu tanisma kisminda yanilmiyorsam..
Ben saat konusunda cok yeniyim aslinda 1-2 aydir saatlere ilgi duymaya basladim.. Baya uzun bir zamandir saat almayi dusunuyordum
ve 2 ay kadar once internette saat arastirmaya karar verdim. Sonrasi malum hergun internette saatlere bakarken bulmaya basladim kendimi.
Megersem saatlere karsi asiri bir ilgim varmis cunku tez yazarken bile bu kdr arastirma yaptigimi hatirlamiyorum.
Sonrasinda saatle ilgili forumlara bi goz atiyim dedim ve buldugum 2. forum bu oldu.. Yaklasik 2 gundur forumunuzdaki butun konulari okuyorum gercekten cok basarili bir forum..(ornegin dun ickiyi biraz fazla kacirdigimdan bugun disari cikmayayim dedim ve yaklasik 6-7 saatir forumda takiliyorum gerisini siz dusunun)
Su anda alacagim saat konusunda hala arastirmadayim..
Yani biraz komik olacak ama sanirim bu forumdaki saati olmayan tek kisiyim..

Yaklasik 300£ luk butcem var.. Biliyorum bu paraya pek bisi bulamam ama ilk saatim icin daha fazla harcamayi dusunmuyorum..
Herneyse herkese selamlar..