Bg17 yazd覺:Ernesto selam,
Nasil icilmesi gerektigi konusunda tek bir dogru yok, ureticiler tarafindan bir kullanim sekli dikte edildiginde firmalar batma tehlikesi ile karsi karsiya kaliyorlar, ornek bakiniz konyak, bir zamanlarin en populer ickilerindeyken yanlis pazarlama taktikleri nedeniyle zor durumda.
O nedenle nasil hosunuza gidiyorsa oyle icin derim. Amma velakin, bence ozellikle single maltlar oda sicakliginda icilmeli, viskinin 4te biri kadar su eklenebilir ki, ozellikle yasli viskilerde aromanin tadinin aciga cikmasini saglar. Tek buz da atilabilir, lakin ben tercih etmiyorum. Bunlardan baska, kola, soda, amazon sarmasigi suyu vs gibi herhangi birsey katilmasina son derece karsiyim. Bir karisim yada kokteyl icilecekse, vodka cin gibi basit papates ten yapilan ickiler mevcut.
Single maltlarla ilgili ayrica bir gonderim olacak (simdi cikmam gerekiyor)
Tesekkurler, single malt yazisini bekliyorum:)

Herkese iyi haftasonlari...