TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj ernest0 » 05 Oca 2014, 00:51

Bg17 yazd覺:Ernesto selam,

Nasil icilmesi gerektigi konusunda tek bir dogru yok, ureticiler tarafindan bir kullanim sekli dikte edildiginde firmalar batma tehlikesi ile karsi karsiya kaliyorlar, ornek bakiniz konyak, bir zamanlarin en populer ickilerindeyken yanlis pazarlama taktikleri nedeniyle zor durumda.

O nedenle nasil hosunuza gidiyorsa oyle icin derim. Amma velakin, bence ozellikle single maltlar oda sicakliginda icilmeli, viskinin 4te biri kadar su eklenebilir ki, ozellikle yasli viskilerde aromanin tadinin aciga cikmasini saglar. Tek buz da atilabilir, lakin ben tercih etmiyorum. Bunlardan baska, kola, soda, amazon sarmasigi suyu vs gibi herhangi birsey katilmasina son derece karsiyim. Bir karisim yada kokteyl icilecekse, vodka cin gibi basit papates ten yapilan ickiler mevcut.

Single maltlarla ilgili ayrica bir gonderim olacak (simdi cikmam gerekiyor)

Tesekkurler, single malt yazisini bekliyorum:)

Resim

Herkese iyi haftasonlari...
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj 2fast4u » 05 Oca 2014, 02:25

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj ernest0 » 05 Oca 2014, 20:56

Yurtdisindan siparisler geldi bugun, lagavulin special edition cikti sansa,

Bg17 daha once bu seriden icmismiydin?

"The distillers edition - double matured " olarak geciyor.

95 - distilled

2013 - bottled

18 yasinda, sise kodu: lgv.4/501

Resim

Selamlar...
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Mesaj herofb » 05 Oca 2014, 22:48

Beyler afiyet olsun :champ:

Bizde chivas'la idare edelim ancak :) ilk f覺rsatta u laga lugadan al覺p deneyeceim ayr覺ca single malt detayl覺 yaz覺s覺n覺 hevesle bekliyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Bg17 » 05 Oca 2014, 23:20

Ernesto 18 yillik lagavulin yanlis hatirlamiyorsam yeni bir viski, sanirim bu yil piyasaya suruldu. Listemde olmasina ragmen henuz almadim, su siralar islay den cok, highland viskilere sardim. Fakat koleksiyon amacli freeshop da denk gelsem kesin alirim.

Hakkinda bir kac yorum okudum, genel olarak olumlu. Tahminim guzeldir, fakat lagavulin 16, o kadar iyi bir viski ki, daha iyisini yapmak zor oluyor (25+ yasinda degilse). Fiyat olarak 100 usd civari diye biliyorum. 16 yasindaki 60 usd civari, nerdyese yarisi, 18 yilligin fiyatini haketmesi icin iki misli iyi olmasi gerekiyor. 12 yillik lagavulin cok tutulmamisti.

Bir iki gun sure verin, Ates Suyu diye detayli bir yazi yazacagim, bir turlu vakit bulamadim.

Hero :champ: chivas oldukca iyi bir viski bence...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Re: Ynt: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj mcd » 05 Oca 2014, 23:26

Bg17 sab覺rs覺zl覺kla bekliyoruz. Ayr覺ca bunlar覺 internetten sipari edebileceimiz siteler varm覺 k覺saca temin konusunda bilgilendirme yaparsan sevinirim. :champ:
Cihan
Kullan覺c覺 avatar覺
mcd

Ya: 43
Kay覺t: 21 Au 2012, 02:01

Mesaj ernest0 » 05 Oca 2014, 23:55

Bg17 yazd覺:Ernesto 18 yillik lagavulin yanlis hatirlamiyorsam yeni bir viski, sanirim bu yil piyasaya suruldu. Listemde olmasina ragmen henuz almadim, su siralar islay den cok, highland viskilere sardim. Fakat koleksiyon amacli freeshop da denk gelsem kesin alirim.

Hakkinda bir kac yorum okudum, genel olarak olumlu. Tahminim guzeldir, fakat lagavulin 16, o kadar iyi bir viski ki, daha iyisini yapmak zor oluyor (25+ yasinda degilse). Fiyat olarak 100 usd civari diye biliyorum. 16 yasindaki 60 usd civari, nerdyese yarisi, 18 yilligin fiyatini haketmesi icin iki misli iyi olmasi gerekiyor. 12 yillik lagavulin cok tutulmamisti.

Bir iki gun sure verin, Ates Suyu diye detayli bir yazi yazacagim, bir turlu vakit bulamadim.

Hero :champ: chivas oldukca iyi bir viski bence...

16 y覺ll覺覺 dubai freeshop'tan 80 usd'ye alm覺t覺m, TR'de bulunmuyor diye.

Bu 18 y覺ll覺k Lagavulin'i kuzenim bug羹n TR freeshop'tan 61 Euro'ya alm覺 ( 83 usd yakla覺k )

yani ben dubai de kaz覺klanm覺覺m :)

valla yaz覺y覺 bekliyoruz, selamlar..:)
襤mzan覺z

Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Re: Ynt: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj Bg17 » 06 Oca 2014, 00:10

mcd yazd覺:Bg17 sab覺rs覺zl覺kla bekliyoruz. Ayr覺ca bunlar覺 internetten sipari edebileceimiz siteler varm覺 k覺saca temin konusunda bilgilendirme yaparsan sevinirim. :champ:

Turkiyede yururlukte olan mevzuat geregi internet uzerinden alkollu icki satisi yapilamiyor, hizli kargo firmalari da alkollu icki tasimiyor. Tek mantikli yol yurtdisi seyahatler ve freeshoplar. Turkiyede macro da ve bazi bufelerde singlemalt bulmak mumkun fakat fiyAtlar cok yuksek.

Gerci ortakalite 2 yada 3 sise sarap fiyatina oldukca kaliteli bir single malt viski alinabildigi dusunulurse fiyatin pahali olma kismi tartismaya acik...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners