TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Triton » 01 Oca 2014, 17:55

mferda tk ler... :champ:
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj Arsenyildiz » 01 Oca 2014, 22:10

Saati iyi g羹nlerde kullanman覺z覺 diliyorum. Bir ka癟 ayd覺r bende f覺rsat bulduk癟a rus saatlerini inceledim. Forumda sisin gibi saatseverleriden edindiim bilgiler dorultusunda bende bir ka癟 tane rus saati edinmeye karar verdim. n羹m羹zdeki hafta meranomdan amphibia 090 kasas覺n覺 almay覺 planl覺yorum. Memnun kal覺rsam ki kalaca覺m覺 umut ediyorum vostok serisi de yapabilirim :) malum fiyatlar 癟ok ula覺labilir. Payla覺mlar覺n覺z i癟in teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Arsenyildiz

Ya: 43
Kay覺t: 20 Eki 2012, 23:22

Mesaj mustafacakir » 02 Oca 2014, 00:47

g羹zel g羹nlerde kullan覺n. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
mustafacakir

Ya: 36
Kay覺t: 07 Ara 2010, 02:05

Mesaj Triton » 05 Oca 2014, 15:48

Arseny覺ld覺z, saatin markas覺n覺n ne olduundan 癟ok nitelii ve amac覺n覺z 繹nemli. Bu t羹r saatler hem kendisine has bir prestije sahip, hem de daha pahal覺 ve 羹st segmentteki markalara y繹nelirken gerekli saat bilincini pekitirdii ve saat sevgisine nitelik kazand覺rd覺覺 i癟in bence 繹nemli.

Rolex kadar severek takt覺覺m覺 bilmenizi isterim... Tk ler... :champ:

mustafacakir tk ler... :champ:
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Mesaj atamen » 05 Oca 2014, 23:55

Rus saatlerine 癟ou zaman haks覺zl覺k edildiini d羹羹n羹yorum.Al覺nan 羹r羹nden ne istendii 癟ok 繹nemli.Bilezik kalitesi,gece g繹r羹n羹m羹ndeki s覺k覺nt覺,baz覺 kasalardaki kaplama kalitesizlii gibi sorunlar olduuna ben de kat覺l覺yorum.Ama Cem Y覺lmaz'覺n deyiiyle ne ile neyi sat覺n almaya 癟al覺覺yoruz ;) S覺rf sovyetler zaman覺nda 羹retildiini bilmek bile bana ayr覺 bir keyif veriyor.Mesela yeni 羹retimler ilgimi 癟ekmiyor.Daha ruhsuz geliyor.Al覺rken bilhassa Sovyetler d繹neminden kalma modellere bak覺yorum.羹nk羹 bir daha 羹retilmeyecek.O saati al覺rken biraz da hikayesini sat覺n al覺yoruz galiba.2 tane Seiko 5'im var ama amphibialar覺 kullanmaktan daha 癟ok keyif al覺yorum.Kurma kolu ilk bata da bana garip geldi ama al覺覺nca hi癟 bir problem yaamadan kullan覺l覺yor.Yaln覺z bendeki saatlerde tarih g繹stergesi yok o y羹zden tarihi ayarlama k覺sm覺na yorum yapamayaca覺m.Bana g繹re tarih g繹stergesi 癟ou rus saatine yak覺m覺yor.Son olarak 繹zellikle ikinci elde son bir senede rus saatlerinin fiyatlar覺 gittik癟e artt覺.Ge癟en sene 75 liraya ald覺覺m saati bu sene 150 liraya alam覺yorum.Fiyat-performans ilikisi bir rus saatinin en 繹nemli tercih sebebi.Bu sebep umar覺m ortadan kalkmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
atamen

Kay覺t: 18 Nis 2012, 22:22

Mesaj Triton » 11 Oca 2014, 15:02

atamen bata ben de al覺amad覺m ama kulland覺k癟a 癟ok sevdim. Ayr覺ca herkesin saat konusunda fazla ilgisi yok. Bunlar enteresan bir bi癟imde ilgi 癟ekiyor.

Baz覺 arkadalar覺m覺n eleri Rus. Vostok u g繹r羹nce a覺r覺yorlar ama holar覺na da gidiyor. u anda ald覺覺m s繹zler var. Tutarlarsa evlerdeki eski Rus saatlerinin de peindeyim.

Vostok yedek par癟a olarak da bulunabiliyor. Bu nedenle saat kutumda Rolex kadar yeri var....

Mekanik ve belli bir hikayesi olduk癟a her saat benim i癟in deerlidir.... :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Mesaj Oracle » 29 May 2014, 17:11

Triton yazd覺:...
Bu nedenle markalarla ve prestijle s覺n覺rl覺 olmayan bir bak覺 a癟覺m var. Zaten bu g繹zle yakla覺nca asl覺nda deerli g繹z羹kenlerin deeri azal覺rken, deersiz g繹z羹kenler de farkl覺 anlamlar kazan覺yor.

nemli olan her b羹t癟ede ve merak seviyesinde saat severin bu sihirli d羹nyay覺 yeterince tan覺mas覺.
...

:champ: :champ: :champ:
''All I am is what I'm going after.''
Kullan覺c覺 avatar覺
Oracle

Kay覺t: 06 May 2014, 10:10

Mesaj dromeris » 30 May 2014, 01:57

Yazilari cok keyifle okudum. Bende rus saatlerine bayiliyorum ve sizleriburadan takip edecegim
Kullan覺c覺 avatar覺
dromeris

Kay覺t: 21 Mar 2014, 20:15

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners