TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2025 Kış Güneşleri 2026 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Ynt: TSF Güz Gülleri 2013 Kış Güneşleri 2014 / Daily Wri

Mesaj Baran » 16 Oca 2014, 16:46

asymptote yazdı:
Drk yazdı:Saati sizce kim aldı? :D

SerdarFB'yi kim sürgüne gönderecek?.. :D

O dokunulmaz :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: TSF Güz Gülleri 2013 Kış Güneşleri 2014 / Daily Wristsho

Mesaj altanos » 16 Oca 2014, 17:06

Hasan ab'nin kimsenin bulamadığı seikolara ulaşması beni hep huylandırmıştı zaten :D

Resim
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj ernest0 » 16 Oca 2014, 17:20

Cct yazdı:Resim

Tag heuer sevmem ama kadran rengi cok guzelmis...
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj hozburun » 16 Oca 2014, 17:32

altanos yazdı:Hasan ab'nin kimsenin bulamadığı seikolara ulaşması beni hep huylandırmıştı zaten :D

Resim

Tırsın benden :twisted: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj zyk1on » 16 Oca 2014, 18:13

hozburun yazdı:Herkese günaydın :champ:

Resim

Harika bir saat. Guzel gunlerde kullanin. Cushion shape kasa, enamel kadran, ve kollar tam vintage havasinda. Bayiliyorum eski kasa ama yeni teknoloji saatlere. 1930lardan esinlenmis bir iskelet, 200li yillarin teknoljisiye.

Seiko saatseverler arasinda gayet iyi bir pozisyona geldi ama maalesef halk arasinda hala ucuz saat damgasi var, oyle sunnetlerde falan verilen hediye kivaminda. Umarim Novak Djokovic ile imzalanan Seiko Brand Ambassador olayi vatandas Riza'nin da Seiko algisini biraz olsun degistirir. Djokovic Seiko'dan once Audemars Piguet tarafindan sponsor ediliyordu. Amerikan piyasasinda ki Seiko boykotu bu imaj olayinda bayagi etkili zannediyorum. O Seikosha zamanindan baslayip suregelen uretimi cok kayda deger aslinda. Swissophillerin COSC icin kabul etmedikleri ve kiyaslanmaktan pek hosnut olmadiklari/ cekindikleri bir marka:) - herifler Seiko COSC icin basvuramasn diye kanun cikardilar, Swis Made olmadigi surece COSC'a basvurulamaz diye:D Onlenmez yukselis :thumbup:
glycintennial.com
Kullanıcı avatarı
zyk1on

Mesaj sercankaf » 16 Oca 2014, 18:34

zyk1on, Djokovic'in sponsorluk degistirme olayini hatirlattiginiz icin tesekkurler, cogu kisi de sanirim bilmiyordur. Benim yakindan takip ettigim bir sporcu olmakla birlikte bu sponsorluk degistirme isinin maddi yonle pek ilgisi oldugunu dusunmuyorum; bence tamamen vizyon meselesi.

Mesela ben butun pahali/pahali olmayan saatlerimi elden cikardim, spor ve de dress watch olmak uzere tek veya iki iyi saat almak amacindaydim. Iki saat olarak bakinca aslinda cok marka/model ortaya cikiyor ama amac tek saat almaksa benim begenilerime gore secenekler ciddi bir bicimde azaliyor.

Ote yandan Seiko'nun gelistirdigi yeni teknolojileri ve piyasaya sundugu modelleri de gercekten hayranlikla takip etmekteyim. Ozellikle Grand Seiko'ya (COSC standartlarinin uzerinde standartlara sahip oldugunu biliyorum) ve Ananta (Solar olan veya olmayan) modellere bayiliyorum diyebilirim. Su anki dusunceme gore bana bu iki modelin yetecegi dusuncesindeyim, ilerleyen gunler ne getirir bilmiyorum :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Strider » 16 Oca 2014, 18:51

Resim

Dunden bir resim, herkese :champ:
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj drk » 16 Oca 2014, 18:52

Djokovicle bir samimiyetim yok ama "vizyon" sebebiyle ap'den seiko'ya geçme fikri bana hiç olası gelmedi.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners