TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj drk » 26 May 2010, 17:42

Cant, koleksiyonundaki diğer saatleri görmek için ben dahil eminim birçok kişi sabırsızlanıyor. :)
Vintage aquatimer iwc'nin en beğendiğim modellerinden biri, güzel ve özel bir ürün olduğunu hissettiriyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Cant » 26 May 2010, 18:46

her gün bir tane koymaya çalışıyorum buraya.
peki akşam için bir tane koyayım.
en sevdiğim saatimdir.
iwc portuguese iw5000 (2000 yılı, 066/1000)
Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Bond » 26 May 2010, 19:05

Bu model çok hoş duruyor Cant, paylaşım için teşekkürler. İyi günlerde kullanın. İlerde vakit bulurda bu modelleri incelemelerde kısaca bir kaç resmi ile anlatırsanız harika olur. Marka ve modellerini almayı düşünen üyeler için kullanıcı yorumlarının çok büyük faydası oluyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 26 May 2010, 19:06

Frax, kardesim. Bak buda sana süpriz olsun. Ben nasil Rolex hastasi isem Cant'ta IWC hastasi.

@Cant. En sonunda benim zevkime de hitap eden bir IWC cikarttin ortaya. Muhtesem bir saat. Cok zevkli secim.

:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 26 May 2010, 19:40

teşekkürler, dönem dönem hastalıklar olmuyor değil ama iwc bölümünü yavaş yavaş geride bırakıyorum, 80lerin sonlarında ve 90ların başlarında saat merakım yeni filizlenirken rolex te çok kullandım mesela hahahaha kızma clk şaka :)
hadi bir tane daha koyayım: portuguese fa jones (2005 yılı, 3000 limited)
Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 26 May 2010, 19:42

bu iwc'leri 15-20 yıl sonra etrafta birkaç yüz euroya bulabilmek mümkün olacaktır umarım :?
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Frax » 26 May 2010, 19:50

Ama bunlar genel itibariyle farklı "yapıda" saatler Bülent abi :) Renk renk Ingenieur olsa o zaman bana "sürpriz" değil kapak olurdu ve oturur susardım ama nedense bunu beceremiyorum :)

Ayrıca sayın cant "klasik" sever olarak harika saatleriniz var.Gelecekte de değerini bileceklere emanet edersiniz bunları umarım, iyi günlerde kullanın.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Cant » 26 May 2010, 20:01

inşallah, oğlumu bu konuda yetiştirmeye çalışıyorum, çok küçüklüğünden itibaren koluna saat hep taktım swatch ile başlayarak, fırsat olduğunda anlatıyorum da. şimdi 11 yaşında, her gün olmasa bile en azından hafta sonları ben söylemeden koluna takıyor. son doğum gününde 2 tane ayrı swatch geldi, arkadaşları da farkında durumun. aşağıda benim ona iki sene önce aldığım saat, benim kolumdaki hali. ben aldıktan uzun bir süre sonra tag heuer (lpi) geri istedi saati, bir sergide kullanacaklarmış, vermedim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kalbaysali, monsieur, sentez42, tt59, tuncaykaya ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners