Kendi kendimi düzelteyim

Cant, görünce miden kalkmasin diye resim ile biraz oynadim

clk yazdı:Aksam disari cikmadan önce bir resim cekip paylasayim dedim. Spor kiyafetler, özellikle Jean ve Mavi tonlu gömlek ile daha fazla yakisan bir asalet tanimiyorum..
clk yazdı:Glashütte 3-4 modeli disinda bana hitap eden bir marka degil. O meblaglari gözden cikartirsam Lange&Söhne alirim
modern60 yazdı:İyi geceler cant. Ikepod benim de hayran olduğum bir marka. Hatta bu modelini 5-6 sene önce alma kararını vermiştim ama bir anda ortadan kayboldu. Şimdi Marc güçlü bir destek buldu ve bu tasarım dahisi yola devam ediyor. Hatta burada mümessil olmak isteyen bile var. Bu arada bu yeşil bezele de hayranım clk. Çok güzel çektiğin bu fotoyla da gözlerimize bayram ettirmişsin. Teşekkürler.Limitli bir saat olarak hatırlıyorum, acaba yanıldım mı?
cant yazdı:clk yazdı:Glashütte 3-4 modeli disinda bana hitap eden bir marka degil. O meblaglari gözden cikartirsam Lange&Söhne alirim
gözden çıkarttığın zaman üzerine gözden çıkarttığın kadar bir meblağ daha koyarım mı demek istedin
cant yazdı:clk yazdı:Aksam disari cikmadan önce bir resim cekip paylasayim dedim. Spor kiyafetler, özellikle Jean ve Mavi tonlu gömlek ile daha fazla yakisan bir asalet tanimiyorum..
sadece rolex gösteren gözlüklerini çıkarırsan (burada uygun kelime at gözlüğü ama yanlış anlamlar çıkarılmasın) etrafında ne
asaletler tanıyacaksın, gözün gönlün açılacak
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir
|