TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj Cant » 29 May 2010, 11:51

clk yazdı:Glashütte'yi ucuz zannettin galiba :) Benim begendigim 4 modeli var. Chrono, Rattrapante, Senator Ewiger Kalender ve Senator Sixties. 2 tanesinin fotografi asagida. Asagida ki saatler 50.000 Euro civari. Diger saatler ise 20.000 Euro ve 10.350 Euro.
Lange bu fiyatlara hatta yarisina ikinci elde veya yeni olarak cok rahat bulunabilecek bir saat. Ancak, benim düsünceme göre bir saate 25.000 Euro'dan fazla vermek akila mantiga uymuyor. Belki'de öyle bir bütceye sahip olmadigim icin bana öyle geliyordur....

zannetmiyorum biliyorum :) yine ucu açık bir kıyaslamanın içindeyiz, seçmiş olduğun saatler komplikasyon ya da pahalı metal. düz bir lange ile düz bir glashütte'nin fiyatlarına bakmak lazım, ki o noktada sanıyorum en az 2 kat fiyat farkı ortaya çıkar. lange bana göre en üst sınıf, glashütte takip eden sınıfların birinde, bak rolex ile aynı sınıfa yerleştirebilirsin rahatlıkla :)
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Mguvercin » 29 May 2010, 13:49

Resim

Junkers 150. Yıl özel seri (6664).
Miyota 821A mekanizma kullanıyor.
Hafif, rahat, fiyatına göre kalitesi mükemmel.
Kullanıcı avatarı
Mguvercin

Mesaj nickynick » 29 May 2010, 14:11

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Frax » 29 May 2010, 14:48

Mguvercin potansiyelinize rağmen pek ortada gözükmüyorsunuz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Mguvercin » 29 May 2010, 16:19

Çok haklısınız Frax :)
Ben de aynı dertten şikayetçiyim ama şu sıralar hayatım seyahatlerde geziyor ve eve gelince zaman ayırabildiğim tek şey 11 aylık kızım :)
Kullanıcı avatarı
Mguvercin

Mesaj Clk » 29 May 2010, 16:32

cant yazdı:
clk yazdı:Glashütte'yi ucuz zannettin galiba :) Benim begendigim 4 modeli var. Chrono, Rattrapante, Senator Ewiger Kalender ve Senator Sixties. 2 tanesinin fotografi asagida. Asagida ki saatler 50.000 Euro civari. Diger saatler ise 20.000 Euro ve 10.350 Euro.
Lange bu fiyatlara hatta yarisina ikinci elde veya yeni olarak cok rahat bulunabilecek bir saat. Ancak, benim düsünceme göre bir saate 25.000 Euro'dan fazla vermek akila mantiga uymuyor. Belki'de öyle bir bütceye sahip olmadigim icin bana öyle geliyordur....

zannetmiyorum biliyorum :) yine ucu açık bir kıyaslamanın içindeyiz, seçmiş olduğun saatler komplikasyon ya da pahalı metal. düz bir lange ile düz bir glashütte'nin fiyatlarına bakmak lazım, ki o noktada sanıyorum en az 2 kat fiyat farkı ortaya çıkar. lange bana göre en üst sınıf, glashütte takip eden sınıfların birinde, bak rolex ile aynı sınıfa yerleştirebilirsin rahatlıkla :)

Arkadas benim senden cekecegim var :lol:

ben karsilastirmadim ki. Dedim ki, Glashütte takmam cünkü bana hitap etmiyor. Takarsam da (bu takabilirsem anlamina geliyor) begendigimi takmak isterim, onlarda bu modeller dedim. Yoksa senin mantigin ile ayni özelliklerdeki Lange ile Glashütte fiyatta elma ile havyar gibi :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 29 May 2010, 19:55

rolex takıyorsun da glashütte niye takmıyorsun o zaman diye sorarlar adama :D
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 29 May 2010, 20:01

bu saati beğeniyorum.
glashütte senator sixties square chrono

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 124 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners