mertsamet yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın bende siyah kadranlı çelik kordonlusunu aldım. Size sormak istediğim bir soru var saatçiye mavi kadranlıyıda sipariş ettim fakat bezelde mavinin üstüne siyah lekeler vardı sırf bu yüzden siyah kadrana döndüm. Sizin bezelinizde de aynı renk farkı var bunun nedeni nedir acaba? Ayrıca Tissot Seastar Klübü kursak kurarız heralde baya alım oldu bu aralar
neonxc yazdı:mertsamet yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın bende siyah kadranlı çelik kordonlusunu aldım. Size sormak istediğim bir soru var saatçiye mavi kadranlıyıda sipariş ettim fakat bezelde mavinin üstüne siyah lekeler vardı sırf bu yüzden siyah kadrana döndüm. Sizin bezelinizde de aynı renk farkı var bunun nedeni nedir acaba? Ayrıca Tissot Seastar Klübü kursak kurarız heralde baya alım oldu bu aralar
Teşekkür ederim hocam, sizin saatiniz de hayırlı olsun. Hali hazırda siyah kadranlı 3 tane saatim olmasaydı bende siyahını alacaktım, ama artık farklı renklerde saatim olsun dedim.![]()
Benim saatimde de o lekelerden var evet, ılık su ve sabunla yıkayınca geçiyor. Ama parmağımla dokununca hemen rengi değişiyor. Kiri çok belli eden bir bezel kullanmışlar.
Şimdiden 3 kullanıcı var grubu kurabiliriz aslında![]()
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 26 misafir
|