Evet lastikler kargodan geldi, frenlerle beraber montajı yapıldı
Küçük bir tur attım henüz lastik konusunda yorum yapamam ama frenlerde adeta devrim oldu
Salcanonun üzerinde gelen salcano logolu standart fren bacaklarıyla arka freni %50 kadar sıktığımda bir kavrama hissedemiyordum
Şimdi tektro ön ve arka set ile arka fren %10 luk-20 lik sıkmada bile arka tekeri anında kavrıyor

Lastikte continentalin nimetlerini henüz uzun uzadıya test edemedim ancak bisikletçim schwalbe nin hamur kıvamının daha yumuşak olduğunu bu sayede daha rahat sürüş ve yol tutuş sağladığını anlattı, country plus bir kademe daha sert bir lastiktir dedi...
yine de salcanonun kendi lastiklerinden çok çok daha iyi olduğu kesin...
city fun 70 in üzerine yaptığım ufak aksesuar eklemeleri ve modifiyeler ile şu an binmekten keyif aldığım bence gayet kullanışlı bir bisikletim oldu
yapılanlar şu şekilde..belki bu markanın giriş modellerini düşünenler için de bir referans olur
bisikletin orjinal dış lastikleri continental country plus 700x35 lastikler ile değiştirildi
bisikletin orjinal ön-arka fren bacakları ve pabuçları tektro alüminyum fren bacakları ile değiştirildi
bisiklete zefal spring suluk yuvası eklendi
bisiklete öne 3 kademeli(çakar, kısa ve uzun) led
arkaya 2 kademeli(çakar ve sabit) kırmızı led monte edildi
bisiklete iphone sürüş aplikasyonlarını rahat kullanmak için gidona telefon tutucu aparat monte edildi

"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare