Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
lucifer666tr » 07 May 2014, 12:48
şükürler olsun. bende bir haftadır bu sıkıntı ile uğraşıyorum. aynı saatden aldım bir hafta önce. saatçide iki bakla çıkardım . arkadaş bi bakla daha çıkarmayalım sıkı olur dedi. peki dedim iki gün kullandım. bi baktım bilekten sarkıyor toka öyle çok büyük bir açıklık yok ama yine de rahat değildim. dün gebzede bir saatçide bir bakla daha çıkardım şimdi de tam bileğim kadar oldu. çok sıkı değil ama hiç hareket yok bilekte . saat ne ileri ne geri gidebiliyor. nette araştırırken yine bizim forumda buldum çözümünü.
ben kendim hiç denemedim bu işlemleri yapmaya ama çözümü anlayıp saatçide halledicem herhalde. baran çok teşekkür ederim sana ta 2 sene önce yaşadığın ve çözdüğün bu sorun bugün bana yaradı yarın başkasına yarayacak.
-

lucifer666tr
-
mertk » 07 May 2014, 15:39
Tokada, 300m/1000ft yazan yerin yanında 3 tane küçük delik var. Orada bulunan pimi çıkartıp başka deliğe takarak ayarlama yapabilirsiniz.İnce ayarı orada, bende yabancı bir forumda görmüştüm.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
-

mertk
-
lucifer666tr » 07 May 2014, 16:52
@mertk ilk montajda iki bakla çıkartıp o üç delikde ayar yaparak en sıkıya getirdim ; ikinci montajda ise bir bakla daha çıkarıp ince ayarda da en rahata getirmeme rağmen bu sıkıntı var. ki baran da aynı şeyleri yapmıştır diye düşünüyorum
-

lucifer666tr
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir