TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zeno

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zeno

Mesaj Modern60 » 06 Haz 2010, 00:12

Zeno saatleri 2003 yılında Chronos tarafından bir parti getirtilmişti. Yaklaşık 50 kadar saat idi. Bu günkü modeller, geçmiştekilerden biraz daha kötü. İşçilik te biraz daha alt seviyede. Çünkü fiyatlar ancak buna izin veriyor. Ama hiç te bilinmeyen ve kötü bir saat markası değil. Aksine parasına göre gayet uygun. Zeno BASEL den daha kaliteli bir marka var ama memleketimizde yok. Ernst Benz.Bu markanın modelleri zenoya çok benzer. Biri diğerinin kopyasıdır. Anlayacağınız givbi Zeno Ernst in kopyası gibidir.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 06 Haz 2010, 00:13

Ama detaylı yorum bekliyoruz mrhero.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj nickynick » 07 Haz 2010, 12:34

Bu kadar yok denildi filan ama, dun aksam Kanyon Tevfik Aydinin vitrininde 2 duzine kadar Zeno gordum :) Bir marka daha kazanilmis oldu yani, vatana millete hayirli olsun ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sosyalcan » 07 Haz 2010, 18:13

Keşke fiyatalrına bir göz atsaydın,kendi yayınladığı fiyatalarla çok fark var mı?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj nickynick » 08 Haz 2010, 12:47

Fiyatlarına bakmadım sosyalcan, sadece vitrinden bir göz attım.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj nickynick » 15 Haz 2010, 20:53

Sosyalcan bugün senin yazdıkların aklıma geldi, fiyatlarını da sordum Zeno'ların, 5 model inceledim, 350 Euro'dan 1300Euro'ya kadar çıkıyordu. Makineleri ETA zaten biliyorsunuz. Bana biraz pahalı geldi fiyatlar. :geek: Siz ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Modern60 » 15 Haz 2010, 23:24

mhero valjoux 7750 de rotor dönerken bu sesi çıkarabilir. Tek yönlü kurmalı sistemlerde bir tarafa boşta döndüğünden ve bir de kadran yukarıda pozisyonundaysa sürtünme sesi gibi ses gelebilir. Ama rotor kesinlikle seramik bilyeler üzerinde döner. Zannedersem merak edecek bir durum değil. Ncky nick fiyatlar 500-2000 chf arasında. ETA makineler için fena sayılmaz bence. Bir de Epos U inceleyin. Çok daha kaliteli ve şık aynı zamanda da pahalı değil. Bu fiyatlara değil ama. Üstelik bazı modellerini NOS makinelerle üretir. Burada yok 5 yıldır uğraşıyorum alan olmadı.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners