TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumun En Y羹ksek WR Seviyesine Dayan覺kl覺 Saati Hangisi?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumun En Y羹ksek WR Seviyesine Dayan覺kl覺 Saati Hangisi?

Mesaj Bond » 07 Haz 2010, 22:35

Winterdrops linkteki konuda bu durum 羹zerine konumutuk, biraz kar覺覺k olaylar :) Hatta Clk'n覺nda bah癟e hortumu ile test giriimleri vard覺. :lol:

:arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=2684&start=24
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Frax » 07 Haz 2010, 22:39

Her marka kendini 繹ne 癟覺karmak i癟in bir k覺l覺f buluyor b繹yle mevzulara."En" ve "ilk" kelimelerinin yan覺na otomatik,pilli,kronograf vb. s覺k覺t覺r覺p bir ekilde o ii yapm覺 oluyor :)
rnein "en komplike" saat mevzusu var ki ne olduu belirsiz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Redliner » 07 Haz 2010, 22:43

Bende okudum rolex in hikayelerini. Ve de dinledim sevgili clk abimizden ;) rolex 11000 m lik okyanus cukuruna inip su almadan cikan ilk ve tek saat olma unvan覺n覺 halen koruyor. Bell&ross icin ise ayn覺 deneyi labaratuvar ortam覺nda 11000 m lik bas覺nc覺 uygulayarak ger癟ekletirmiler. Ayr覺ca bell&ross un quartz oldugunuda bilmiyordum g繹z羹mden d羹t羹 resmen :p Clk nin o kal覺n 癟aml覺k rolex in 11000 m lik 癟ukura inip 癟覺kt覺覺 videoyu yazd覺覺 linki bulun izleyin bence. Keyifliydi hakikaten belki 50 sene ye yak覺n oluyor o rekor...
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj Clk » 07 Haz 2010, 22:44

Winterdrops, hakl覺s覺n ve o rekor halen k覺r覺lamad覺. Ben olay覺 s繹yle a癟覺klamaya 癟al覺ay覺m. 3 atm WR'li bir saat el y覺karken su al覺yor ise 11.000 metre WR'li bell&ross'ta sahilde uzun pa癟al覺 don ve atlet i癟erisinde 癟ocuk ile oynarken; 癟ocuktan gelen "baba 1 kova su getirsene" talebi 羹zer覺ne dize kadar girilen denizden bir kova su al覺rken bozulabilir. :)

nemli olan saatin 羹zerinde ne yazd覺覺 degil, ger癟ekte ne yapt覺覺d覺r.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Redliner » 07 Haz 2010, 23:17

Sevgili clk moon phase demisken siz akl覺ma geldi benimde. Bence moon phase bir saatte olabilecek en g羹zel 繹zelliklerden biri abi. Deiik yani d羹羹nsene. Aaa han覺m bug羹n dolunaymis hadi seni Boaz'da biryerlere gotuyerim filan der insan negzel. :) moon phase li saatlerin hemen hemen hepsi kaliteli markalar galiba deilmi? Ayr覺ca moon phase Araplar gibi ay takvimi kullanan milletler icinde uygun olabilir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj Bond » 07 Haz 2010, 23:59

Moonphaselerde g羹zel tabii :lol: Yanl覺z ben bu 3712/5712'li resmi Cant daha saatini paylamadan 繹nce yapm覺t覺m. Tesad羹f olmu ;)

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=2898&p=30711&hilit=moonphase#p30711

Nispeten uygun fiyatl覺 markalarda da moonphaseler var mekanik olarak. Sosyalcan Zenodan bir model paylam覺t覺 ge癟enlerde.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj sedir » 08 Haz 2010, 08:39

clk yazd覺:...
@Sedir, k覺sa s羹reli temastan kas覺t saatin 羹zerine su s覺癟ramas覺 v.s. gibi durumlar icin ge癟erli. Ben zannetmiyorum ki 30 metre WR'li bir saati susyun alt覺na tutup 癟ekince su als覺n.

Kat覺l覺yorum clk.
u anda korkmadan test ediyorum. En az覺ndan imdilik musluk suyunun alt覺nda 癟ekinmeden el y覺kanan 3ATM test sonucu olumlu saat su alm覺yor.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj 2fast4u » 08 Haz 2010, 10:20

yalniz soyle bir konu var avrupali saat ureticileri icin uzerine yazdiklari wr ler hakkinda katidir. .Bu firma uzerine bu rakkami yazdiysa 50 yerden izin alarak koyuyor demektir.Cakma saatlerin ilanlarindaki denenmistir gecirmz muhabbetleri ile karistirilmasin.Adam saati uretmis varsa babayigit insin 11000metrede denesin yok deneyemediysen aksi ispatlanana dek o saat 11000metre veya neyse su gecirmezdir.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners