TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj ErkGS » 13 May 2014, 23:26

Resim
Eski Kullan覺c覺 Ad覺: Muhendis78
Kullan覺c覺 avatar覺
ErkGS

Kay覺t: 03 Mar 2011, 16:42

Mesaj 2fast4u » 14 May 2014, 00:17

erk ve ernest cok fazla oluyorsunuz beyler :D :champ: whiskey yeti :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj ErkGS » 14 May 2014, 00:20

Ha ha.. Neye fazla olacaz 2fast4u baskan..

Sizden gorduk potpori yapiyoz.. Nat Sherman'i burada okuyup almistim. Iyiymis.. Viski desen Glenlivet'i de burada gorduk :lol:
Eski Kullan覺c覺 Ad覺: Muhendis78
Kullan覺c覺 avatar覺
ErkGS

Kay覺t: 03 Mar 2011, 16:42

Mesaj ernest0 » 14 May 2014, 07:59

2fast4u yazd覺:erk ve ernest cok fazla oluyorsunuz beyler :D :champ: whiskey yeti :lol:

:lol: :lol: :lol:
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj Bg17 » 15 May 2014, 17:04

Resim

Bu baslik icinde konu ile alakali ilk paylasimimi yapiim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj ernest0 » 15 May 2014, 17:14

arkadalar benim fiyat 羹phelerim dorultusunda whiskey'e bavurmam ve whiskey'nin expertizi sonucunda K羹ba'dan gelen aa覺daki arkadalar sahte 癟覺kt覺 :( :? :x

Resim

bolivar'覺n "exclusivo adriatico" diye bir serisi yok, g羹ler misin alar m覺s覺n :( :D ( vegas robaina'n覺n b繹yle bir serisi var, demek ki ellerinde bu y羹z羹kten vard覺 癟ak gitsin dediler )

vegas robaina - exclusivo adriatico Resim

bu da bizim 癟akma exclusivo adriatico;

Resim

Maduro'lar覺n whiskey de yak覺n 癟ekim fotolar覺na bakt覺 sahte dedi direk, ayr覺ca madura 5 piyasada 20 usd 羹zeri arkada覺n ald覺覺 fiyat 10 usd, K羹ba'dan da alsa bu kadar fark olmaz heralde...

Resim

Gelelim Behike'ye :D

Behike'nin y羹z羹k, bandrol herey m羹kemmel ger癟ekten, tam bu ger癟ek galiba derken whiskey cohiba uzman覺 bir arkada覺 k繹t羹 haberi verdi;

" kad覺n fig羹r羹n羹n boyun ucunun kareleri kesmesi hatal覺"

bu bizim behike;

Resim

bu da ger癟ek behike;

Resim

purolar覺 getiren arkada o kadar tembihlememe ramen " 癟ok g羹venilir " " fidele castro'nun yan覺nda devrim yapan adam覺n olu olan " hatta ve hatta " ad覺 da fidele ! " olan rehberleri purolar覺 bize 癟akm覺 oldu :lol:

hem de 癟akarken demi ki; " biz bu purolar覺 fabrikada 癟al覺an kiilerden al覺yoruz, puro saranlar覺n ayl覺k sard覺覺 puroya oranla puro alma hakk覺 var ama bu purolar覺 fabrikadan y羹z羹kleriyle 癟覺karam覺yorlar, o y羹zden y羹z羹klerde yanl覺l覺klar hatalar olabilir, hatta sahte y羹z羹k de olabilir" :thumbup: :thumbup: :thumbup: :evil: :evil: :evil:

yok art覺k ali sami :lol:

neyse biz kaz覺kland覺k siz kaz覺klanmay覺n dostlar 羹r羹n fotolar覺n覺 繹zellikle koydum ki belki yard覺m覺 dokunur puro al覺rken...

whiskey binlerce kere teekk羹rler :super: :super: :super:
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Mesaj sercankaf » 15 May 2014, 19:34

Kul羹be hogeldiniz :) 羹z羹lecek birsey yok, bu olay her puro seven kiinin ba覺na bir kere gelebilir, gelmitir de muhtemelen. Benim de K羹ba ya giden babam vas覺tas覺yla gelmiti. Afiyetle t羹ketip/ikram ettikten sonra art覺k tecr羹beli olduunuz i癟in bir daha b繹yle bir olay yasamazsiniz
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj ernest0 » 15 May 2014, 20:07

sercankaf yazd覺:Kul羹be hogeldiniz :) 羹z羹lecek birsey yok, bu olay her puro seven kiinin ba覺na bir kere gelebilir, gelmitir de muhtemelen. Benim de K羹ba ya giden babam vas覺tas覺yla gelmiti. Afiyetle t羹ketip/ikram ettikten sonra art覺k tecr羹beli olduunuz i癟in bir daha b繹yle bir olay yasamazsiniz

Yok uzulmedim guluyorum valla cunku bin kere soyledim simdi arkadasimin beynini yiyorum :D

Tam ikramlik oldu ya :lol:
襤mzan覺z

Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners