TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

Mesaj sedir » 10 Haz 2010, 17:45

Daha 繹nce bir dier konuda yazd覺m ama ayr覺 bal覺k olursa daha iyi olur diye d羹羹nd羹羹mden bu konuyu a癟覺yorum.
Baz覺 kiiler belli markalar覺 a覺r覺 derecede 癟ok seviyor. Neden? Onlar覺 cezbeden ve dier markalarda bulamad覺klar覺 nedir?
Bu soruyu sormama forumdaki clk ile Rolex, 2fast4u ile Oris, cant ile IWC aras覺ndaki sevgi neden oldu. nce onlara soral覺m, sonra herkes kendine g繹re bir markay覺 neden dierlerinden 癟ok sevdiini -a癟覺klayabiliyorsa- s繹ylesin?
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Re: 襤nsanlar baz覺 saat markalar覺n覺 neden tercih eder?

Mesaj 2fast4u » 10 Haz 2010, 18:33

oris=real watches for real people. veya imaj hicbirsey saat hersey :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj 2fast4u » 10 Haz 2010, 18:53

sunuda belirtmek lazim ben gunluk saat arayisimi tarzim olan diver saatler ile bu markada yogunlastirdim.Ben yillar once esime ve kendime aldigim hatri sayilir marka ile konuyu kapattigimi dusunurken meger daha yeni baslayan seruvenin kendisiymis:)su an bu duraktayim. Bana bir tarafi enteresan veya cekici geldigi icin.Ancak bir gmt veya deepsea yi yeni modellerinden sonra saygi duymamam imkansiz .Celik bilezikli diver saat seven bir kisi olarak da rolex e uzak degilim.:p
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj Clk » 10 Haz 2010, 19:08

nce cant yazs覺n :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Cant » 10 Haz 2010, 19:28

bu konu ilgimi 癟ekmiyor.
daha 繹nce de a癟覺klad覺m, bu bir progress.
yava yava bana g繹re en iyilere doru yol almak istiyorum.
80lerde ve 90lar覺n ba覺nda rolex kulland覺m. bana yetmedi.
kulland覺m satt覺m, kullanmad覺m verdim.
baka markalar denedim, bunlar覺n hepsi b羹t癟em dorultusunda oldu.
2000lerin ba覺nda iwc almaya balad覺m.
imdi baka saatler al覺yorum ama beendiim iwc olursa yine al覺r覺m.
listemin ilk s覺ras覺nda da aa覺daki saat var. 125. y覺la 繹zel portuguese...
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Kay覺t: 21 May 2010, 00:19

Mesaj Clk » 10 Haz 2010, 20:55

Sedir, hat覺rlarsan y羹ksek kaliteli otomatik ile ilgili yazd覺覺m birey vard覺 " 羹癟 aa覺 be yukar覺 hepsi ayn覺 zaman覺 g繹steriyor diye"

Bir insan bir markaya neden balan覺r? Beklentileri nelerdir? Bunun cevab覺 癟ok 繹nemli benim beklentim dier markalardan farkl覺 olmas覺, tarihinin olmas覺 ve ger癟ek kalite vermesi.

Benim markam dierlerinden farkl覺, neden mi? bir tarz覺 var ve bu tarz kolay kolay deimez. Dier firmalar gibi satmak i癟in ekilden ekile girmez. Volvo hesab覺 belli bir kasas覺 ve g羹venirlii vard覺r. Mercedes'in y覺ld覺z覺 gibi sadece ta癟'tan tan覺n覺r. BMW gibi imaj覺 vard覺r. AUDI gibi fiyata sahiptir. Toyata gibi sorunsuzdur, Renault kadar kolay sat覺l覺r, Fiat kadar servsi vard覺r, Eskidii zaman bir Bugatti kadar deerlidir.

Tarih isterim okuduum zaman gurur duyaca覺m. Bal覺l覺k isterim b覺rakamayaca覺m. Dierleri gibi bug羹n bir marka yar覺n bir dier marka ayran g繹n羹ll羹 olmak istemem. Kullananlar覺 ile ortak forumlarda g羹zel an覺lar覺, yeni bilgileri, market bilgilerinin v.s. paylamak isterim. Dier markalar覺n kullan覺c覺lar覺 taraf覺ndan sata覺lmak k覺zd覺r覺lmak isterim. K覺sacas覺 bu bir hobi ise aktif yaamak isterim.

Bunu size verecek baka bir marka yoktur. O y羹zden de benim bal覺l覺覺m bu markaya.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Re: 襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

Mesaj 2fast4u » 10 Haz 2010, 22:06

clk ayrangonullu olmak 覺stemem d覺yosun ama ayn覺 zamanda panera覺 da kullan覺yorsun o markay覺 sevmed覺g覺n覺 dusunuyorum su an.Yan覺 b覺rkac markaya ayn覺 anda 覺lg覺 duyulab覺lr yeterk覺 b覺r tarz覺 olsun
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Re: 襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

Mesaj Modern60 » 10 Haz 2010, 22:07

襤yi akamlar sevgili clk. Bir saat tutkunu olarak seni anl覺yorum ama bir ka癟 sene sonra 癟ok farkl覺 saatlerin peine de d羹ebilirsin. Ama bundan da korkmamak laz覺m 癟羹nk羹 bu da normal. Bir polemik i癟in s繹ylemedim umar覺m k覺zmazs覺n. En g羹zel Rolexlere kavuman覺 dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: efe44, Mtn ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners