Belki yine garip gelecek ama bu benim W209 kasa 3. CLK arac覺m

Sonuncusu i癟in yenisini siparis etmitik ama ge癟en sene Mercedes yeni modelin 癟覺k覺覺n覺 bu seneye aktar覺nca bende yeniden eski modeli ald覺m. Sonu癟ta bu benim mant覺覺m. Ben her restaurant'覺 denerim ama yine en sevdiime giderim. K覺yafette belli markalar覺m vard覺r, kalitesiile beni yar覺 yolda b覺rakmam覺 sat覺 elemanlar覺 癟ok ilgili ve kaliteli olan. v.s. v.s.
Saat ile otomobili bir tutmak ne kadar dogru bilmiyorum ama madem sordun o zaman 繹yle cevap vereyim. Mercedes'in en baar覺l覺 serilerinden bir tanesi G serisidir ve bu ara癟 tam 30 senedir ayn覺d覺r. 襤癟inde deiiklikler modernize etme 癟al覺malar覺 v.s. yap覺l覺r ama ara癟 ilk g羹nki ara癟 ile yan yana konulduunda %95 ayn覺d覺r. D羹nyan覺n klasiklemi arazi arac覺 olan Land Rover 50 senedir ayn覺 kasa ile 羹retilir ve halen deli gibi satar. Mercedes dizayn i癟in 繹n grill'den vazge癟mez, BMW b繹brekleri ile tan覺n覺r. Audi ise 繹zellikle single frame grill ile luks otomob覺l pazar覺nda bir yer edindi ve neredeyse b羹t羹n ara癟lar覺n 繹n羹 birbirine benziyor akabinde baar覺 geldi.
Yenilik iyidir, gelitirme ka癟覺n覺lmazd覺r ama bir karakter alt覺nda.
Bu arada Mercedes'in dizayn覺 ayr覺 konu ama s羹spansiyon sisteminin ve uzun yol arac覺 olma ger癟einin deimedii de ayr覺 konudur. Bu otomobil sekt繹r羹 gelitiinden beri b繹yledir ve b繹yle olmaya devam edecektir. T覺pk覺 BMW'nin sportif olmas覺 gibi...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...