Yelken lisans覺na sahibim, 癟okta baar覺l覺yd覺m ama b羹y羹d羹k癟e devam etmedim.
niversite boyunca full contact karate yapt覺m, siyah kuak sahibiyim. Tam 1. Dan olacakken bir m羹sabakada sol kolumu dirsekten 癟覺kart覺p tekrar iade ettiler. (Kibarlat覺rmak i癟in baya覺 urat覺m) Eskisi gibi olamay覺nca malesef b覺rakt覺m.
imdilerde ise ger癟ek bir yaz覺l覺m m羹hendisi gibi durduum yerde irileiyorum
Ortaokul ve lise zamanlar覺nda basketbol oynad覺m. niversitede ilk senemde daha 3. antremanda iki kaburgam k覺r覺l覺nca bir sene kadar spor yapamad覺m. u an hem 羹niversite ragbi tak覺m覺 hem de T羹rkiye Ragbi 1. Lig'inde oynuyorum. Bir iki seneye kadar milli olmak gibi bir hedefim var
bireysel spor yapmak harika bir ey. kar覺an yok, g繹r羹en yok... u saatte idman var mutlaka bekliyorum diyen bir hocan覺n olmamas覺 ayr覺ca muazzam. ben de bu muazzaml覺覺 yaamak i癟in k覺lar覺 hamur yiyip a覺rl覺k kald覺r覺yorum:
yaza doru gereken plaj v羹cudu i癟in torba d繹v羹yorum:
襤stanbul'da ge癟en 繹mr羹m羹n ilk yar覺s覺 boyunca futbol oynad覺m. Hal覺 saha, lise tak覺m覺 ve bir d繹nem GS alt yap覺.. Ayr覺ca 3 band bilardo da harika spordur. ok adam boazlam覺t覺m 襤stanbul Kad覺k繹y "Klas Bilardo" salonunda. Federasyona kay覺tl覺yd覺m vs.
bug羹ne kadar san覺r覺m 4-5 defa spor salonuna kay覺t yapt覺rd覺m body building i癟in. Hepsinde y覺ll覺k 羹yeliklerde 癟ok cazip fiyatlar teklif ettiler 繹yle yapt覺m ben de. En uzun maceram 羹st 羹ste 4 defa gidebildiim 襤zmir Sports park maceram oldu.
u an tek yapt覺覺m spor ayda bir oynad覺覺m bilardo, haftada bir bindiim bisiklet ve haftada bir yapt覺覺m PS3 ma癟lar覺 Bi de 2 tane erkek 癟ocuk var evde.. Onlar覺 kald覺r indir her g羹n tepemdeler