TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤nsanlar Baz覺 Saat Markalar覺n覺 Neden Tercih Eder?

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 20:20

clk yazd覺:Rolex saat, Bang&Olufsen M羹zik Seti, Porsche Otomobil, Zippo akmak,Victorinox ak覺 ve Harley Davidson Motorsiklet"

herkesin efsanesi farkl覺d覺r, herkesin kendine g繹re markalar覺 vard覺r, onlar覺 etraf覺n覺za dikte etmek ya da kabul ettirmeye 癟abalamak, o markalar ile ilgili endielerinizin olduunun g繹stergesidir, 'ben yanl覺 birey yapm覺yorum' demek suretiyle farketmeden i癟inizi rahatlatmak amac覺n覺 ta覺yabilir. kimbilir belki t羹m forum rolex akakc覺s覺 olsa 癟oktan baka markalara step up etmitiniz ama asl覺nda se癟imlerinizin doruluunun gizli sava覺n覺 veriyorsunuz burada, hepimiz yatt覺覺m覺zda rahat uyumak istiyoruz.
motomaxx se癟imlerini yapm覺, sayg覺 duyal覺m ama dediim gibi onu k覺stas almam覺z i癟in elimizde elle tutulur bir neden yok.
dediim gibi, sonu癟ta her sekt繹rden efsanelerimiz vard覺r hepimizin, efsaneleri yaratanlarda bizim gibi insan.
istersen tek tek 羹zerinden ge癟elim.
繹nce iyi haber! zippo ile rolex'i ayn覺 kefeye koyabiliriz, s覺r覺tmazlar. 癟ok 羹retim, makul fiyat, herkesin elinde.
ayn覺 zamanda 癟akmakta toplad覺覺m i癟in konuabilirim rahat, st. dupont ve dunhill gibi markalar da pp, ap gibilerle beraber an覺l覺r.
direksiyonda saat resimleri 癟ekildii i癟in bu tespitim snob ka癟maz umar覺m. ben 癟ok sigara i癟tiim i癟in sigaram覺 zippo ile yakmay覺 sevmem, benzin kokusu ile sigara aromas覺n覺n birleimi iyi deil.
harley ayr覺 bir k羹lt羹rd羹r, ayr覺 bir yaam tarz覺d覺r, istanbul style harley kullan覺c覺s覺 olacaksam hi癟 binmem daha iyi. ger癟ek harleyci yaz-k覺 motorun 羹zerindedir, haftasonu bir tur at覺p garaja parketmez, onun i癟in motoru hereyden deerlidir vs vs. kullan覺c覺s覺na efsanedir yaln覺z, not alal覺m. ama motor alacaksan harley alacaks覺n diyemezsin. ben her seferinde vespa al覺r覺m.
porsche konusunda hak veririm ama kendimce, daha ne efsaneler var ama, o y羹zden yine kullan覺c覺s覺n覺n fikridir, ben arabam覺 deitirirsem al覺r覺m.
victorinox kullan覺m kolayl覺覺d覺r, buradan yola 癟覺karsak ne icatlara var覺r覺z ama 癟ak覺 alacaksak onu al覺r覺z diyebiliriz.
m羹zik adam覺 olmama ramen a覺r bir bang & olufsen kullan覺c覺s覺 olduum i癟in parama yaz覺k demem, ayn覺 renk ve benzer dizayn yap覺yor, kullan覺m覺 zor s繹zlerine kat覺l覺r覺m ama sonu癟ta varl覺覺 beni mutlu eder, bir yandan da daha kaliteli m羹zii gerektii zaman baka aletlerde dinlerim.
ne kald覺? rolex. o da sana efsanedir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Kay覺t: 21 May 2010, 00:19

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 20:24

Baya覺 bir zaman harcanm覺 u yaz覺ya k覺sa ve 繹z cevap

:lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 20:44

g羹l tabii imdi, yatt覺覺nda yeteri kadar d羹羹nmeye f覺rsat覺n olur nas覺lsa :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Mesaj Clk » 11 Haz 2010, 21:43

Cant, sen kendi markalar覺n覺 yarat. Aynen kafan覺zda yaratt覺覺n覺z FB hayali gibi hayallere inanmaya devam.

Dedim ya, u yukar覺da yazd覺klar覺ndan sonra tek d羹羹neceim ey fanatizm ile k繹rl羹k aras覺nda ki fark覺n nereden geldii olur :)

Not: Galiba biz sadece saatlerde uyumuyoruz. Otomobilden sonra, 癟akmak ve set olay覺nda da ayn覺y覺z. Hatta ben B&O setlerinde koleksiyonunu yap覺yorum :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:34

yine hep konud覺覺 ama fb olay覺 hayalden 癟覺km覺 durumda, san覺yorum oralardan iyi g繹r羹nm羹yor t羹rk sporundaki durumu.

inanmad覺覺m hi癟bir eyi yazm覺yorum ki ben, yanl覺ta olabilir sonu癟ta ama dikkat edersen iddia hi癟 etmiyorum, bunlar benim kendi fikirlerim ama sen motomaxx'覺n genel m羹d羹r羹n羹n (ne mehur oldu adamca覺z) fikirlerini yaz覺yorsun, kendi yazd覺klar覺n覺n tatmin yaratamad覺覺n覺 farkedince, o zaman kendi inanmad覺覺n eylere bakalar覺 yard覺m覺yla inanmak ve rahatlamak istiyorsun diye d羹羹nmem doal olur.

her insan覺n bir defosu vard覺r clk, m羹him olan o defonun etrafa zarar vermemesi, bak 癟ou olayda doruyu bulmusun, rolex te olsun art覺k, yapacak bir ey yok, nas覺lsa buraday覺z, bekleyip g繹r羹r羹z ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Mesaj Modern60 » 11 Haz 2010, 22:42

襤yi akamlar sevgili clk. Hi癟 elma armut muz ayn覺kabul edilip bir yere konulur mu? Say覺n cant,ben de m羹zik adam覺 say覺l覺r覺m. Ayr覺ca hi-fi ticareti de yapt覺m. B&O
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:43

hereye cevap, hereye cevap, biraz sus ta seyret clk :lol:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Mesaj Cant » 11 Haz 2010, 22:48

sevgili modern60, ben radyocuyum, programda yap覺yorum hasbelkader 17 y覺ld覺r, m羹zik adam覺 ne kadar denebilirse, o kadar覺m.
hi-fi merak覺m var ama koleksiyon baz覺nda deil, bang & olufsen seviyorum, 羹st羹nd羹r deildir hi癟 tart覺maya girmem. benim en b羹y羹k koleksiyonum plak ve cd'lerimdir, 13 ya覺mdan beri topluyorum, o sahalarda saat konusunda olduum kadar m羹tevazi deilim :)
En son Cant taraf覺ndan 11 Haz 2010, 22:49 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners