Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Maç arası oldu yazayım. Teşekkürler, resmi ben birleştirerek yaptım eğlenceli atışmalara mola olsun diye, kim bulucak Fiyatlar alaşımlardan dolayı çok farklı ama renk kombinasyonları yakın, beğendiğim bir kaç IWC'den birisi ama bu büyük modeli sanırım. Benim IWC'ye yüzeysel eleştirim logosunun olmaması. Standart Daytona bezeli sebebi ile hoşuma gitmiyor ama bu Cosmographta kullanılan farklı bezel benim için beğeni noktası, çok daha stil ve uyumlu duruyor. Kalibre performanslarını daha iyi bilenler yorumlayabilir.
cant yazdı:kitap 4 kg sana ağır gelmesin hahhaha 5.5 kg luk patek'e de yüz çevirmiştin.
Patek bir saati 5,5 kilo olarak üretebiliyor ama ayvisi'nin tarihini kitap yapıyorsun 4,5 kilo tutuyor. Yazık Bunun da 3,2 kilosu resim, 0,9 kilosu hikaye, 0,3 kilosu gerçek saatçilik 0,05 kilo ön yazı, 0,05 kilo da son sayfa
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Bak iyiki hatırlattın. Bugün Sami saatte Portekizlinin krem kadran altın kasa kahverengi kayışlısını gördükten sonra ölçüsünün üzerine bir kez daha Big Pilottan vazgeçtim.
Portekizli bambaşka bir alem. Bahsettiğim kombinasyon ise muhteşem.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...