TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Mesaj otedengelen » 25 May 2014, 17:17

Tesekkur ederim KKarakus :champ:
İnstagram @mryleather
Kullanıcı avatarı
otedengelen

Mesaj Aleksey » 02 Haz 2014, 23:42

Sitenin bu kismi hic dikkatimi cekmemisti. Cok sevindirici bu konuda da bir ortak paydanin olmasi. Resimleri yukleyip katkida bulunmali en kisa zamanda.

Edit:

Yeni mesaj atmadan buraya ekliyim. 5 aydır ilgileniyorum dolmakalemlerle. Yeni heveslerimden sayılır. Lamy Neon Yellow ve Neon Coral harika bir ikili. Onun dışında Kawecolar da günlük taşımalık iyi birer f/p kalemleri bence. Mürekkep konusuna hiç girmeyelim, çıkılmıyormuş o işin içinden. :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj KKarakuş » 08 Haz 2014, 12:08

Aranızda TWSBI 580 yada Vac 700 kullananlarınız var ise , hangi kalemi tercih etmemizi önerirdiniz ?

Vac 700'ün piston sistemindeki farklılığından başka bu fiyat farkını hakedecek ne gibi artıları mevcuttur ? Bunları açıkçası merak ediyorum ve kullanan üyelerimiz var ise yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Re: Ynt: Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Mesaj asymptote » 08 Haz 2014, 12:27

raven, şu haliyle ekstra bold yazıyor kalem, özgün çalışman güzel olmuş ama.. :) :champ: Ucu kesik yaparsan kaligrafi için de uygun olabilir. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj raven » 09 Haz 2014, 13:28

asymptote ucu yazmaktan deforme olmuş hali o :( kalemi yapalı çok oldu. ucu siviriltilebilir. aslında kalemi mürekkebe daldırmadan ve ilk yaptığım zaman fotoğraflasaydım daha iyi olurdu. bir daha yaptığımda yapım aşamalarını da fotoğraflarım (unutmazsam) :D :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Aleksey » 09 Haz 2014, 14:56

KKarakuş yazdı:Aranızda TWSBI 580 yada Vac 700 kullananlarınız var ise , hangi kalemi tercih etmemizi önerirdiniz ?

Vac 700'ün piston sistemindeki farklılığından başka bu fiyat farkını hakedecek ne gibi artıları mevcuttur ? Bunları açıkçası merak ediyorum ve kullanan üyelerimiz var ise yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. :thumbup:

Vac700 biraz daha iridir, daha agirdir. Sahsen fiyat farki ve sistemi dusunursek 580 yerine tavsiye etmem. 580 ve mini su anki urun gaminda en mantikli secenekler. Classic bir miniye sahibim. Kapagi kalemden agir oldugu icin kapagi kalemin arkasina takmadan kullaniyorum. Extra fine uc ile gayet rahat bir kalem, ki ellerim buyuktur. Nerden almayi dusunuyorsunuz?

1.1 kesik uclu beyaz Kaweco classicspor kakemimi temizledim bugun. Hangi murekkep ile doldursam karar veremedim. Edeltein Amber, MB Irish Green, Carandache Sunset uclusunden biri var kafamda. Ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj KKarakuş » 09 Haz 2014, 16:53

Aleksey yazdı:
KKarakuş yazdı:Aranızda TWSBI 580 yada Vac 700 kullananlarınız var ise , hangi kalemi tercih etmemizi önerirdiniz ?

Vac700 biraz daha iridir, daha agirdir. Sahsen fiyat farki ve sistemi dusunursek 580 yerine tavsiye etmem. 580 ve mini su anki urun gaminda en mantikli secenekler. Classic bir miniye sahibim. Kapagi kalemden agir oldugu icin kapagi kalemin arkasina takmadan kullaniyorum. Extra fine uc ile gayet rahat bir kalem, ki ellerim buyuktur. Nerden almayi dusunuyorsunuz?

1.1 kesik uclu beyaz Kaweco classicspor kakemimi temizledim bugun. Hangi murekkep ile doldursam karar veremedim. Edeltein Amber, MB Irish Green, Carandache Sunset uclusunden biri var kafamda. Ne dersiniz?

Öncelikle mürekkep konusunda son zamanlarda gözüme sıkça çarpan ve rengini çok beğendiğim Edelstein Amber'i kullanmanızı tavsiye ederim. :thumbup: Bir yazı örneği de görmek isteriz bu üzel mürekkeple.

Diğer konuda ise bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben hiçbir kalemimi kapağını arkaya takıp kullanmıyorum. Bu yüzden kapak benim için dorun olmayacaktır. Aklımda nasip olursa 580 alma fikri var lakin daha hiçbir TWSBI modelini elime alıp denemedim. Denedikten sonra kararım netleşmiş olup sırada kalemi almak kalacak :)

Kalemi Sirkeci'den almayı düşünüyorum ve açıkçası şu anki TWSBI 580 fiyatlarından hiç haberim yok.Peşin almayı düşünüyorum,eğer fiyatları hakkında bir bilginiz var ise özel mesaj ile geri dönüş yaparsanız sevinirim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj KKarakuş » 28 Haz 2014, 11:44

Parker Quink Blue Black & Vintage Montblanc Fountain Pen

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners