KKarakuş yazdı:Aranızda TWSBI 580 yada Vac 700 kullananlarınız var ise , hangi kalemi tercih etmemizi önerirdiniz ?
Vac 700'ün piston sistemindeki farklılığından başka bu fiyat farkını hakedecek ne gibi artıları mevcuttur ? Bunları açıkçası merak ediyorum ve kullanan üyelerimiz var ise yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.
Aleksey yazdı:KKarakuş yazdı:Aranızda TWSBI 580 yada Vac 700 kullananlarınız var ise , hangi kalemi tercih etmemizi önerirdiniz ?
Vac 700'ün piston sistemindeki farklılığından başka bu fiyat farkını hakedecek ne gibi artıları mevcuttur ? Bunları açıkçası merak ediyorum ve kullanan üyelerimiz var ise yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.
Vac700 biraz daha iridir, daha agirdir. Sahsen fiyat farki ve sistemi dusunursek 580 yerine tavsiye etmem. 580 ve mini su anki urun gaminda en mantikli secenekler. Classic bir miniye sahibim. Kapagi kalemden agir oldugu icin kapagi kalemin arkasina takmadan kullaniyorum. Extra fine uc ile gayet rahat bir kalem, ki ellerim buyuktur. Nerden almayi dusunuyorsunuz?
1.1 kesik uclu beyaz Kaweco classicspor kakemimi temizledim bugun. Hangi murekkep ile doldursam karar veremedim. Edeltein Amber, MB Irish Green, Carandache Sunset uclusunden biri var kafamda. Ne dersiniz?
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir
|