TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: IWC Aquatimer Edition Jacques-Yves Cousteau

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Model: IWC Aquatimer Edition Jacques-Yves Cousteau

Mesaj Clk » 15 Haz 2010, 10:52

Dokumantasyonlarda da The silent world icin Blancpain yaziyor. Saat Submariner orasi kesin. Bu forografin o filme ait olup olmadigini bilmiyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 15 Haz 2010, 11:24

Rolex-IWC gene kapıştı!
Diğerlerinde sessiz kalıp sadece okudum ama burada galip kesinlikle Rolex görünüyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 15 Haz 2010, 11:57

Sedir, bizim ki sadece eglence. Yoksa hepsini kapistirsak ne farkedecek ki. Tek galibi olan bir oyun sonucta. Onun da ismi belli zaten :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 15 Haz 2010, 16:14

clk yazdı:Dokumantasyonlarda da The silent world icin Blancpain yaziyor. Saat Submariner orasi kesin. Bu forografin o filme ait olup olmadigini bilmiyorum.

http://rolexblog.blogspot.com/2009/03/jacques-cousteau-rolex-submariner.html

Link'te bu konuyla ilgili bilgiler var..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 15 Haz 2010, 16:32

Razz uzun linkleri yukardaki URL butonu ile kod içine almak gerekiyor. Tam hangi konu emin olamadım ondan ben değiştirmedim.

Bu arada bu blog super. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 15 Haz 2010, 18:02

Ben linki düzelttim.

Bu arada "The silent world" filminden kareler ve fifty fathoms ile ilgili tarihi dökümanlari asagidaki linkte bulabilirsiniz.

http://www.fiftyfathoms.net/FiftyFathoms/FiftyFathoms.html
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 15 Haz 2010, 20:13

Yukarida ki linklerde okuyabileceginiz gibi Blancpain Fifty Fathoms ve Rolex Submariner / Sea Dweller özellikle denizcilik tarihine adini altin harfler ile yazdirmis, denizcilik tarihinin bir sekilde parcasi olmus iki saat markasi. Sadece Cousteau ile degil Comex gibi dalgic kurumlarinin resmi saati olmayi basarmis markalar.

Cant arkadasimizin belirtmis oldugu gibi saat yaraticilik olmali, basit degisiklikler ile saatler bu sekilde pazara sürülmemeli.

Resim

Yukarida ki fotgraflari incelerseniz, isim hirsizi niteliginde ki bu markanin ne kadar yaratici oldugunu görürsünüz. Üst sirada ki son saat Aquatimer. Satamadim edition yapayim. Ilk saat Cousteau limited 2006. Satamadim bir edition daha yapayim. Ikinci saat Cousteau limited edition 2008. Istersen pembe koy satmayacak bari saatin dizaynini degistirip limited yapayim. Alt sira ilk saat 2009 Galapagos Edition. Haydaaa yine satmadi dur bir edition daha yapayim. 2010 Cousteau Limited Edition.

IWC : Tencere dibin kara
Rolex: Senin dibin yok ki, senin ki benden kara diyeyim :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 15 Haz 2010, 20:40

Bende konuyu ilk görünce bu saati zaten koymamışmıydık diye düşündüm sonra baktım Galapagos editionmış daha önceki. IWC satış rakamları içinde bu serinin oranı nasıl bilginiz varmı? Kaç adet limitli üretim çıkmış? Galapagos ve bu model güzel renk kombinasyonu olarak bence.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners