TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj asymptote » 25 Haz 2014, 16:42

Ben y覺m覺ak f覺r癟a sevmiyorum. F覺r癟a dediin tatl覺 sert olacak, y羹ze masaj yapacak. :) Best badger bana gore en iyisi. EJ ve FPN best badgerlar gayet iyi. Bir tane de Simpson almak laz覺m.. :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Anesthesia » 25 Haz 2014, 18:14

asymptote yazd覺:Ben y覺m覺ak f覺r癟a sevmiyorum. F覺r癟a dediin tatl覺 sert olacak, y羹ze masaj yapacak. :) Best badger bana gore en iyisi. EJ ve FPN best badgerlar gayet iyi. Bir tane de Simpson almak laz覺m.. :)

+11

bende le tuft two band var "honemeister 羹stad saolsun" ondan daha mas繹r f覺r癟a yoktur,

ondan daha mas繹r masaj aleti bile yoktur.

ama sabunu 癟ok tutuyor, 33mm 癟ap olunca b繹yle :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj asymptote » 25 Haz 2014, 20:28

Ots羹癟 m羹? :shock: Vauvv.. Porsuun yar覺s覺n覺 bir f覺r癟aya harcam覺lar.. :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj baskentco » 25 Haz 2014, 22:00

bu safety razor tabir edilen aletlerin kullan覺lmas覺 kesik a癟覺s覺ndan daha m覺 riskli yoksa ad覺 gibi safety mi? deneyimli arkadalar 繹nerilerini iletirse sevinirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj starex » 26 Haz 2014, 00:36

baskentco konuya ben de yeni ilgi duymaya balad覺m deneyimli olduumu s繹yleyemem hatam varsa ustalar d羹zeltir

t覺ra adab覺na g繹re yap覺lmazsa her t羹rl羹 t覺ra aleti kesici ve can s覺k覺c覺 olabilir ancak "safety razor" tabiri san覺r覺m t覺ra b覺癟a覺 (jilet) ile y羹z羹n羹z aras覺nda "safety bar" denen bir koruma mekanizmas覺na sahip olduu i癟in b繹yle tan覺mlan覺yor. Usturada bu g羹venliin olmad覺覺n覺 varsayarak usturaya g繹re "safe" denebilir ancak 癟ok b覺癟akl覺lara g繹re g羹venli olduunu s繹ylenemez bana g繹re.

stelik agresif diye tabir edilen makinalarda jilet y羹ze daha 癟ok temas edecei i癟in , al覺覺k olmayanlarda daha 癟ok risk yaratabilir.

Ben 繹yle bir tespit yapt覺m kendimce:

Saatte otomatik mekanizma nas覺lsa, t覺rata da tek b覺癟akl覺 geleneksel mekanizma 繹yle. Tabi t覺ra sadece jilet ve makinadan ibaret de deil, 繹yle olsa bir saat forumunda 750 mesaj覺 bulamazd覺 san覺r覺m :thumbup:
These are the best of times.
Kullan覺c覺 avatar覺
starex

Kay覺t: 06 Kas 2012, 10:24

Mesaj baskentco » 26 Haz 2014, 13:41

starex yazd覺:baskentco konuya ben de yeni ilgi duymaya balad覺m deneyimli olduumu s繹yleyemem hatam varsa ustalar d羹zeltir

t覺ra adab覺na g繹re yap覺lmazsa her t羹rl羹 t覺ra aleti kesici ve can s覺k覺c覺 olabilir ancak "safety razor" tabiri san覺r覺m t覺ra b覺癟a覺 (jilet) ile y羹z羹n羹z aras覺nda "safety bar" denen bir koruma mekanizmas覺na sahip olduu i癟in b繹yle tan覺mlan覺yor. Usturada bu g羹venliin olmad覺覺n覺 varsayarak usturaya g繹re "safe" denebilir ancak 癟ok b覺癟akl覺lara g繹re g羹venli olduunu s繹ylenemez bana g繹re.

stelik agresif diye tabir edilen makinalarda jilet y羹ze daha 癟ok temas edecei i癟in , al覺覺k olmayanlarda daha 癟ok risk yaratabilir.

Ben 繹yle bir tespit yapt覺m kendimce:

Saatte otomatik mekanizma nas覺lsa, t覺rata da tek b覺癟akl覺 geleneksel mekanizma 繹yle. Tabi t覺ra sadece jilet ve makinadan ibaret de deil, 繹yle olsa bir saat forumunda 750 mesaj覺 bulamazd覺 san覺r覺m :thumbup:

hakl覺s覺n覺z, ben de buradaki ilgiden sonra merak ettim, apayr覺 bir d羹nyas覺 var, vintageleri, 羹retimden kalkanlar覺, 250$'l覺k razorlar, hatta 2.el sabunlar.... sadece tra b覺癟a覺 deil elbette k繹p羹羹, masaj覺, insan覺n kenisine bak覺yor hissi bu kadar ilgi 癟ekme sebebi gibi hissettim. Merak覺ma ise babam覺n -o eski makineler baya kanat覺rd覺, kan ta覺 bile bulundurulurdu demesi birden ket vurdu :D
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj honemeister » 26 Haz 2014, 13:45

Resim
Resim
Resim

Birileri beni an覺yor :)
Siz g羹zelim saatleri yap覺t覺r覺rken iyi mi al覺n size F覺r癟a :)
www.tiraskeyfi.com
Kullan覺c覺 avatar覺
honemeister

Kay覺t: 12 Mar 2013, 09:49

Mesaj asymptote » 26 Haz 2014, 13:54

F覺r癟alar 癟ok g羹zel, hi癟 pure badger f覺r癟am olmad覺 benim.. :) :champ:
G繹r羹yorum ve art覺r覺yorum honemeister: :D
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners