TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Baume&Mercier

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Baume&Mercier

Mesaj Azizim » 22 Eki 2009, 14:00

Baume Mercier 1830'dan beri saat üretimi yapan bir İsviçre saat firmasıdır.William Baume ve Paul Mercier tarafindan kurulan ünlü saat markası Baume Mercier 2005 yılında kuruluşunun 175. yılını yeni bir tasarımla kutladı 175 inci yıla özel sadece 175 adet üretilen Classima Executive Retro Kronograf 1948 de tasarlanan Classima Executive serisinin güncel versiyonu olarak saat tutkunlarının beğenisine sunuldu.
Geçmişe oranla saat kasalarının büyüdüğü günümüzde,Baume Mercier'nin klasikten vazgeçmeyenler için tasarladığı yeni bir serisi var;Diamant.Adını kurma tepesinin üstündeki pırlantadan alan bu model, bombeli safir camı, camın her iki tarafına işlenmiş pırlantaları ile dikkat çekiyor.
Baume Mercier markası yarattığı saatlerle 1900'lü dönemin yaşam tarzını yansıtan öncü bir markadır.Baume Mercier'in özgün ve ayrıcalıklı yansımasını lüks ve değerli detaylarla tamamlayan saatten öte,bir mücevher kadar şık ve göz alıcı tasarımları bayanların yeni gözdesi olurken; modern,güncel ve bir o kadar da maceraperest erkekler için yaratılan,sportif ve sıradışı modellerle markanın özgün ruhu 3. milenyuma taşınıyor.
İsviçre saaatleri arasında 117 yıllık geçmişini yaratıcılık,kalıcılık ve zevkli tasarımlarla tamamlayan Baume Mercier saat değerli taşlarla giydirdiği koleksiyonlarına da yeni saat modelleri eklemeye devam ediyor.Markanın zamanlaa gelişen en büyük özelliklerinden biri ise kaadın ve erkek kolekisyonlarına eşit olarak yoğunlaşmasıdır.
Baume Mercier Hampton,Baume Mercier Capeland,Baume Mercier Classima Executives,Baume Mercier Riviera ve Baume Mercier Diamant koleksiyonları ile 2004 yılından beri LTI garantisi ve güvencesi ile Türkiyedeki saat severlere ulaşan Baume Mercier,yaratıcı ve kalıcı tasarımlar sunan ve saat teknolojisine öncelik eden ruhunu ürettiği her saat modelinde ilk günki titizlik ve özenle sunmaya devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
Azizim

Re: Baume&Mercier

Mesaj Efe » 08 Kas 2009, 18:00

Resim

Ben Baume Mercier'nin bu saatini çok beğendim. Saat hakkında bilgisi olan var mı? Ya da herhangi bir kaynak bulabilir miyim?
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Egunns » 09 Kas 2009, 00:47

çok çok zarif
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Efe » 09 Kas 2009, 01:56

Ben de öyle düşünüyorum, biraz baktım ama makinanın modelini bulamadım. İlgilenenlerin gerçekten çok nadir olduğu bir marka zaten :)
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj toro5 » 09 Kas 2009, 13:45

Baume Mercier Türkiye'de çok bilinen bir marka değil. Sirkeci de Konyalı saatte bazı modellerinin satıldığını gördüm.
Saatin modeli : Classima Executives 8590
Kullanıcı avatarı
toro5

Mesaj bizantolog » 09 Kas 2009, 15:13

Resim

böyle bir b&m bulursam kaçırmam ;)
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj Egunns » 10 Kas 2009, 04:26

bu modele bende hastayım ama daha rastlayamadım..üretilmiyo
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj toro5 » 10 Kas 2009, 12:07

Resimdeki model Tissot'un Heritage 2009 modeline çok benziyor.
Kullanıcı avatarı
toro5

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Lieutenant ve 182 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners