Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İsviçreli Ernst Benz markasının ünlü şef Mario Batali ile birlikte oluşturduğu saat. 36mm, 40mm ve 47mm ölçülerinde ve herbiri 250 adet sınırlı üretim.
Daha önce de bahsetmiştim Ernst Benz'den. Gerçekten çok alçak gönüllü ama güzel modeller üretiyorlar. Bu markaya da birilerini bulacağız buralarda. Armand Nicolet'i nihayet İTALGOLD aldı.
Saat güzelde, bir chef eksikti Limited Edition yapılmamış. Organizasyonlar, yarışçılar, dalgıçlar, sporcular, müzisyenler olmasa demekki saat endüstrisi duracak. Herkese limited, bari yelkovan çatal şeklinde olsaymış. 2010 Kataloğundan model bilgisini tarayalım, Batali ve Benz'İn eğlenirken resmide olsun.
Limited üretime lafım yok, bende limited üretim saat kullanıyorum gayet memnunum. Kişi ve organizasyon adına olanların abartılması antipatik geliyor bana. Şimdi ben bu saati beğenip almak isteyen biri olsam, alamam. Ayrıca kokpit instrumentlerini üretimine referans alan bir firma neden ahçı adına limitli üretim yapar? Biraz kaypak bir durum değilmidir? Tamam Batali Amerikanın en meşhur şeflerinden, burdaki olay New York Food Bank için hayır adına yapılan bir durum ve satılan her saatin yüzde 15'lik bedeli yardıma gidecek ama kar marjına göre çok az bir yardım oranı ve saatte ucuz değil. Sat saatleri sonra yardım et, hayır işini kar amacına dönüştürme Ernst Neyse uzatmayım
Ben de çok beğendim. Zaten çizgisini koruyan bir marka Benz. 80 lerine gelmiş bir usta pilot. Kokpitinde ne görmüş ve görmek isterse onloarı kağıda döküyor. Sevgili Bond, aşçıya takılmamak lazım saat güzel mi o önemli!!! Fikirlerine ve duygularına saygı duyarım. Markanın her modeli birbirine benzer ama ben yinede bu karakteri çok seviyorum.