TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Ref.1680 MK1 / Lemrich '78

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Ref.1680 MK1 / Lemrich '78

Mesaj mlm » 03 Tem 2014, 21:48

Buluşalım tabi :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Cct » 03 Tem 2014, 22:12

PoderEsBueno yazdı:
Cct yazdı:Muazzam yazmışsın :super:

İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ne yaptım ki?

Saati bir hafta boyunca bulundurduğum ve yazıda da belirttiğin gibi "lojistik müdürü" olduğum için bir kaç gözlemimi sunayım :D

Öncelikle bu kadar iyi ve bu kadar etkileyici bir saatle karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Quentin'le buluşmamızın ardından düşer kaybolur diye bileğime takmıştım zaten ki o anda vuruldum :)

Benim en dikkatimi çeken detayı tarihi oldu. Güncel ve bir önceki kasalarda beyaz olan tarih zemini bu referansta gümüş. Derinliği ve görünümü oldukça değiştiriyor. Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama güncel modellere göre çok daha özel çok daha etkileyici görünüyor :super: Neden vazgeçtiklerini anlamak mümkün değil..

Hem böyle bir saati bulduğun hemde Quentin gibi titiz bir adamdan aldığın için çok şanslısın. (Buluşunca biraz darladık birbirimizi saat muhabbetiyle :D ) Adam yedek cam yedek contaları bile eklemiş pakete :o

Tekrardan güle güle kullan diyorum :D :champ:

Teşekkürler :geek:
Saat ulaşır ulaşmaz kapağı açtım o anı fotoğraflamak için bir elimdede telefon :D Fotoğrafı çektim saate tekrar baktım, ilk yaptığım şey sana fotoğrafı göndermek oldu :lol: Şok hali kimle neyi paylaşsam bilemedim, halimden en iyi sen anlarsın diye...nede olsa tatilin boyunca haberleştik :D 10 gün bana katlanmak büyük fedakarlık :P :arrow: :champ:

Bende çok kaşındım ama fotolar attım yorumlar yaptım :lol:

Olsun çok keyif aldım :champ: :geek:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Ynt: Rolex Submariner Ref.1680 MK1 / Lemrich '78

Mesaj Tolgi06 » 03 Tem 2014, 23:08

Guzel gunlerde kullan , gercekten cok hos bir model, bu kondusyonda bulunusu dq cabasi[emoji1]
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj poderesbueno » 03 Tem 2014, 23:13

SerkanGS yazdı:İnceleme ve saat mükemmel eline sağlık :champ:

Rica ederim Serkan :champ: Sağol.

mlm yazdı:Buluşalım tabi :D

:D

Cct yazdı:
PoderEsBueno yazdı:
Cct yazdı:Muazzam yazmışsın :super:

İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ne yaptım ki?

Saati bir hafta boyunca bulundurduğum ve yazıda da belirttiğin gibi "lojistik müdürü" olduğum için bir kaç gözlemimi sunayım :D

Öncelikle bu kadar iyi ve bu kadar etkileyici bir saatle karşılaşacağımı hiç düşünmüyordum. Quentin'le buluşmamızın ardından düşer kaybolur diye bileğime takmıştım zaten ki o anda vuruldum :)

Benim en dikkatimi çeken detayı tarihi oldu. Güncel ve bir önceki kasalarda beyaz olan tarih zemini bu referansta gümüş. Derinliği ve görünümü oldukça değiştiriyor. Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama güncel modellere göre çok daha özel çok daha etkileyici görünüyor :super: Neden vazgeçtiklerini anlamak mümkün değil..

Hem böyle bir saati bulduğun hemde Quentin gibi titiz bir adamdan aldığın için çok şanslısın. (Buluşunca biraz darladık birbirimizi saat muhabbetiyle :D ) Adam yedek cam yedek contaları bile eklemiş pakete :o

Tekrardan güle güle kullan diyorum :D :champ:

Teşekkürler :geek:
Saat ulaşır ulaşmaz kapağı açtım o anı fotoğraflamak için bir elimdede telefon :D Fotoğrafı çektim saate tekrar baktım, ilk yaptığım şey sana fotoğrafı göndermek oldu :lol: Şok hali kimle neyi paylaşsam bilemedim, halimden en iyi sen anlarsın diye...nede olsa tatilin boyunca haberleştik :D 10 gün bana katlanmak büyük fedakarlık :P :arrow: :champ:

Bende çok kaşındım ama fotolar attım yorumlar yaptım :lol:

Olsun çok keyif aldım :champ: :geek:

:champ:

Tolgi06 yazdı:Guzel gunlerde kullan , gercekten cok hos bir model, bu kondusyonda bulunusu dq cabasi[emoji1]

Teşekkürler :champ:
Instagram • poderes.bueno
Kullanıcı avatarı
poderesbueno

Mesaj uhpu » 03 Tem 2014, 23:49

Dorukhancim cok guzel bir secim, tebrik ederim, sayende vintagelere iyice göz kirpmaya basladim,
Bakalim bunu yakindan gorunce ne yapacagim??? :lol:

İyi gunlerde kullan
Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj herofb » 04 Tem 2014, 00:02

Saat harika , inceleme mükemmel , yolculuk süper :champ:

Güle güle kullanınız :thumbup:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj necati » 04 Tem 2014, 00:29

İnceleme saati gölgede bırakmış :D
Güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj sandan » 04 Tem 2014, 10:08

Büyük bir zevkle okudum incelemeyi. Fotolarda çok güzel ve incelemeyi destekler şekilde; akademik bir çalışma olmuş resmen. Rolex candır. Hayırlı olsun. :champ:
Kullanıcı avatarı
sandan

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 290 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners