Söylesem tesiri yok,
Sussam gönül razı değil

NickyNick yazdı:Bir de Daniel Craig'in kolundaki Milgauss emanet gibi duruyor, 4-5 bakla fazlası var kordonun
Efe yazdı:En önemli sebebi herhalde saat için ayıracak vakitlerinin olmaması...
Saatten anlamayıp parası olan herkes zaten rolex alıyor, diğerlerini bilmek için makinasından tarihine kadar araştırmak gerek...
Tourbillon saati bile olmayan bir markayı kolda taşımanın bir anlamı yok benim için
razz yazdı:Efe yazdı:En önemli sebebi herhalde saat için ayıracak vakitlerinin olmaması...
Saatten anlamayıp parası olan herkes zaten rolex alıyor, diğerlerini bilmek için makinasından tarihine kadar araştırmak gerek...
Tourbillon saati bile olmayan bir markayı kolda taşımanın bir anlamı yok benim için
Bu durumda bir Rolex takmazsın ama bir ToyWatch takarsın.. Ne de olsa Tourbillon modeli var..
Hatta kolunda bir ToyWatch'la, adeta bir sürüden farksız binlerce zengin ama saatten anlamayan Rolex kullanıcısından ayrılır, gayet nev-i şahsına münhasır bir saat meraklısı da olursun..
Bu arada koluna Tourbillon saat takacak kadar saatler konusunda bilgi sahibi olmadan, araştırmadan Rolex alan aktörlerin/aktrislerin filmlerini izlememeye, yine Rolex kullanıcısı sanatçıların albümlerini dinlememeye, Tourbillon'u olmamasına rağmen ısrarla Rolex takan ve bu yanlış seçimi için zamansızlığı bahane ederek cahilliklerini gizlemeye çalışan yazarların kitap ve makalelerini okumamaya ne dersin??
modern60 yazdı:Sevgili razz, bu kadar tepkiye gerek yok bence. Rolex kaerşıtlığı da yandaşlığı da eşit uzaklıkta ıolmalı. Rolex'in neden tarihte bu kadar değerli olduğunu herkes bilmeyebilir. Şu anda(özellikle bu notu yazıyorum: Ne Rolex'e hayranım ne de takarım) İsviçre saat endüstrisini taşıyan üç devden biri olduğunu da bilmek gerekli değil(Swatch Group, Richemond Group, Rolex). Kısacası, anlatmak daha hayırlı olabilir. Bu gün Rolex'i takan cahil de kültürlü be sosyal konumu çok kaliteli olan insanlar var. Ama bu, bir saati değersiz kılmaya yetmez. Rolex'i sevmek ve takmak almak zorunda değiliz ama değerini bilmek zorundayız çünkü saat forumunda konuşmakta ve fikir paylaşmaktayız. Herkese iyi geceler.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir
|