TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Kayışları İçin Site Adresi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Kayışları İçin Site Adresi

Mesaj cemele » 21 Haz 2010, 15:47

modern60; tesekurler, mesh kordon bakiyorum yakin zamanda gidecektim orayada ugrarim.
Kullanıcı avatarı
cemele

Mesaj Ormancı » 27 Haz 2010, 01:17

Mguvercin arkadaş müthiş bir site keşfetmişsin! :thumbup: Siteye bir göz atayım dedim, saatlerce çıkamadım. Gerçekten de harika kayışlar varmış. Şimdi senden bir ricam var. Bu siteye sipariş ettiğin ürünün herhangi bir pürüz çıkmadan (gümrüğe takılmak gibi) eline nasıl ulaştığını merak ediyorum. Bir tarihte yurt dışından foto çekimlerinde kullanmak için üçayak (tripod) getirtmiştim. Üçayağı teslim almaya gittiğimde "Bu ürün Türkiye'de de satıldığı için veremeyiz" demişlerdi. Halbuki bu üçayak özel bir modeldi ve Türkiye'de bulmak imkânsızdı. Sonunda bir kolayı bulundu da (bilirsin, "çorba parası" hikâyesi işte!) üçayağı gümrükten kurtardım. Yani, bu hususlarda biraz bilgi verirsen iyi olur. Ayrıca, acaba parayı havaleyle mi yoksa kredi kartıyla mı ödemek uygun? :?: Tüm forumdaşlara saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Ormancı

Mesaj Efe » 07 Tem 2010, 00:01

Teşekkürler, benim için harika oldu.
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Mguvercin » 09 Tem 2010, 01:57

Standart posta seçeneğini seçerseniz ve abartıp onlarca adet sipariş vermezseniz gümrük sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. 12 günde normak posta ile bana ulaştı.
Ödeme konusuna gelince benim paypal hesabım olduğu için ödeme konusunda biraz rahatım. Bence en mantıklısı paypal hesabı oluşturup onunla alışveriş yapmak.
Kullanıcı avatarı
Mguvercin

Mesaj Ormancı » 09 Tem 2010, 16:35

Mguvercin yazdı:Standart posta seçeneğini seçerseniz ve abartıp onlarca adet sipariş vermezseniz gümrük sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. 12 günde normak posta ile bana ulaştı.
Ödeme konusuna gelince benim paypal hesabım olduğu için ödeme konusunda biraz rahatım. Bence en mantıklısı paypal hesabı oluşturup onunla alışveriş yapmak.

Sağolasın Mgüvercin!
Kullanıcı avatarı
Ormancı

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 193 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners