Bir süredir eskiden taktığım bir saati düşünüyorum. Arkadaşımın saatiydi 1-2 hafta kolumda kalmıştı. Tag heuer di ama modelini hatırlamıyorum. Sanıyorum şu F1 modellerindendi. Benim henüz sizler gibi pilli/otomatik hassasiyetim yok. Çok beğenerek ve severek pilli saatleride alabilir ve koluma takabilirim. Umarım çok kötü birşey söylemedim

Efendim sözün kısası çok sevdiğim o tag heuer marka saatten almak istiyorum. Zaten fiyat olarakta en uygun olanlar f1 serisi.
Bugun Tag Heuer satan bir mağazaya gittim. Beğendiğim bir F1 modelin fiyatını sordum 1650 TL dedi. İnternetten incelediğim kadarı ile 550 -600 usd civarı yurt dışında. Aradaki fark bana çok geldi. Tam çıkacaktım arkadaş eline aldı hesap makinasını size peşin 1300 tl ye bıralırım dedi. Yani ben sağlam bir pazarlığa bile oturmadan hatta teklif bile etmeden % 20 indirim yaptı. Burası Nişantaşı citys alışveriş merkezinden ki mağaza.
Geçen gün de saat&saat mağazasında 2500 tl lik bir saati neredeyse 2000 tl ye bıraktılar. Hal böyle olunca kar marjlarını düşündün bugün. Maşallah güzel para var galiba bu işte. Sonra endişe ettim acaba biraz kaba bir tabirle kazık mı yiyorum saat alırken diye...
Her neyse anladım ki isteyen bayağı bir indirim yapıyor. Siz değerli dostlarında çok tanıdıkları veya bildiği yerler vardır. Bana bir iyilik yaparda İstanbulda en uygun Tag heuer alabileceğim bir yer söylerseniz çok sevinirim. Tabii üzerinden geçelim fiyat olarak en uygun olan ve koluma takıp çok sevdiğim f1 modellerinden bahsediyorum. Diğer çokk beğendiğim ve istediğim modeller şu an beni aşar.O yüzden ilk göz ağrım olan uygun fiyatlı olan Formula 1 saatlerinden alacağım.
Saygılarımla,