Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
nickynick » 24 Haz 2010, 23:37
Harika gerçekten

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
Double0Se7en » 25 Haz 2010, 15:37
4 adet Tag Heuer gunes gozlugum disinda bu marka bana hicbirsey ifade etmiyor..
''A Crown for Every Achievement'
-

Double0Se7en
-
razz » 25 Haz 2010, 17:19
Classic Series her zaman hoşuma gitmiştir.. Özellikle de Monza.. Bunun yanısıra Autavia, Monaco'yu da çok beğenirim.. LMVH Zenith birleşmesinden sonra ortaya çıkan abartılı Grand Carrera tenzi ederek Carrera serisini de oldukça başarılı bulurum.. Ayrıca kısa bir süre kullandığım Golf Watch da gayet nev-i şahsına münhasır ve takması müthiş komforlu bir modeldi..
Ancak büyük hevesle aldığım TAG Heuer gözlüğümden ( optik ) malesef memnun kalamadım.. Silicon'a benzeyen ve içinden kalın bir tel geçtiğini tahmin ettiğim saplar son derece kısa zaman içinde deforme oldu.. Garanti kapsamında yenilenen saplar da bir seneden az bir zaman zarfında şeklini kaybetti.. Bir daha TAG Heuer'den gözlük alışverişi yapacağımı zannetmiyorum.. En azından bu kullandığım deneysel(!) dizayna sahip modeller için..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
Frax » 25 Haz 2010, 20:37
Burak ağabeye katılarak, Monza-Monaco-Autavia üçlüsünün tasarımlarını fazlasıyla beğeniyorum ancak şu kadranı renkten renge sokup pazarlama uğruna Monaco'yu mahvediyor böyle modeller.
-

Frax
-
Bond » 25 Haz 2010, 21:19
Porsche Club of America'nın 100.000 civarı üyesi olduğu düşünülünce 55 saat oldukça az bir üretim. Zaten piyasa çıkmadan ön siparişle tükenmiştir.

Yanlız bu üretim PCA isteği sebebi ilemi yapılmış yoksa TAG Heuer kafasına göre PCA anısına üretimmi yapmış? Bana PCA'nın kendisi için özel bir model yaptırmış olması daha akılcı geldi açıkçası. Konu için teşekkürler.
-

Bond
- Administrator
-
-
polemik » 25 Haz 2010, 21:56
En sevdiğim Tag, Monaco'dur.
Ben her zaman McQueen versiyonunu tercih ederim, kırmızı çok hoşuma gitmedi.
Gulf versiyonu da çok güzeldir.
-

polemik
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir