Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
boratc » 13 Tem 2014, 16:59
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum şöyle bir sıkıntım var. Casio Protrek PRG40t 7vdr komple titanıum kasa kayışlı saatim var. yaklaşık 10 senedir kullanmaktayım ve saati çok sevdiğimden kabalığı gösterişliliği olsun kasasını kayışını değiştirip devam etmek istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Kayış ebayda filan buuyorum ama sıkıntı kasada kasa yok. Yardımcı olurmusunuz nereden bulabilirm kasasını.
-

boratc
-
Bond » 13 Tem 2014, 17:06
Ersa'ya sordun mu? Gerçi kasa temin edilse bile kasa, kayış ve bunların değiştirme servis maliyeti yenisini almak ile aynı hesaba gelebilir.
-

Bond
- Administrator
-
-
boratc » 13 Tem 2014, 17:14
sordum ersaya ama oradada yokmuş kayışı 90 tl ye buldum ancak kasa bulamıyorum saati çok seviyorum çöp olsun istemiyorum daha uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum o yüzden kasa bulmam lazım.
-

boratc
-
Bond » 13 Tem 2014, 17:31
Sıfır artık yok herhalde bu model veya zor bulunur. Ebay vb yerlerden temiz durumda ikinci el bakacaksın o zaman veya hemen hemen aynı modelin daha üst serileri mevcut onları değerlendireceksin sıfır olarak.
-

Bond
- Administrator
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir