manil yazd覺:Ge癟en g羹n ilk kez ustura ile tra olmay覺 denedim, surat覺mda bi yeri doramadan g羹zelce hallettim... Al覺abilirsem san覺r覺m bir daha tra makinalar覺na d繹nmem san覺r覺m, zira ustura ger癟ekten 癟ok daha temiz i g繹r羹yor...
Al覺覺rsan覺z bir daha d繹nmezsiniz kesinlikle.. Dovo shavette mi alacaks覺n覺z yoksa Dovo'nun 癟elik ustura modellerinden birini mi? Ustura ser羹venine shavette ile balamay覺 d羹羹n羹yorsan覺z Parker SR1'i 繹nerebilirim, olduk癟a dengeli t覺ra sal覺yor. Sap k覺sm覺 癟elik deil bu arada, resim sizi yan覺ltmas覺n. Sap覺 farkl覺 olan modelleri de var. Ancak sap覺 a覺r olan baka bir model tercih edilirse balans覺 癟ok iyi olmayabilir..

Ben 1 seneden uzun bir s羹redir jiletli ustura kullan覺yorum, m羹kemmel yak覺n t覺ra sal覺yor, ancak art覺k 癟elie ge癟menin zaman覺 geldi diye d羹羹n羹yorum. Hen羹z 癟elik ustura deneyimim olmad覺 ancak yaz覺lanlara g繹re yak覺n t覺ratan bir basamak 繹d羹n verip konfordan 3 basamak kazanmak an meselesi.. Bir de usturan覺n yanakta 癟覺kard覺覺 o ses yok mu.. S覺rf onun i癟in 癟elie ge癟meye deer..

elik ete deecek, baka 癟aresi yok!..

"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein