TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj Anesthesia » 04 Au 2014, 17:19

t羹rk mal覺 derby t羹rk tipi sakal覺 kesmekte genellikle baar覺s覺z kal覺r, sonras覺nda t羹rk balay覺p ruslar覺n eline ge癟en perma-sharp ile t覺ra olmaya balars覺n覺z :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj manil » 06 Au 2014, 15:26

tra sabununa berberde dikkat ettim, olduk癟a k繹p羹r羹yor da, ben tra olurken bunu tam beceremedim san覺r覺m. Wilkinson marka sabun. K繹p羹rtme i癟in s覺cak su mu gerek? (Bendeki s覺caa yak覺n 覺l覺k su idi) Us羹lden bahsedebilir miyiz?
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Anesthesia » 06 Au 2014, 20:09

arkoyu bir tasa bas覺n (el ile kolayl覺kla bas覺l覺yor ac覺may覺n) f覺r癟an覺z覺 o suda 10 dakika bekletip sad覺ktan sonra 30 saniye-1 dakika f覺r癟an覺za dairesel hareketlerle sabun y羹kleyin
sonra m羹mk羹n ise seramik bir baka tasta 2 dakika kadar yine dairesel hareketlerle k繹p羹rt羹n, arada bir birka癟 damla su eklerseniz yourt k覺vam覺nda bir k繹p羹羹n羹z olur,

keyifli t覺ralar
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Thevenin » 06 Au 2014, 20:15

Yine Arko'yu tasa bastiniz ve simdi RazZ gelecek :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj serdarfb » 06 Au 2014, 20:18

:lol: :lol: :lol:

u an uzay konusuyla ilgileniyor, gelir birazdan. :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj baskentco » 09 Au 2014, 19:43

burada g繹r羹p meraklan覺ktan sonda bi merkur progress bi de ej ald覺m, ama ej o kadar uzak ki kullanabilmesi g羹癟 bence.
nefret etiim tra olma iini biraz renklendirdi a癟覺k癟as覺 :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj asymptote » 25 Kas 2014, 22:47

manil yazd覺:Ge癟en g羹n ilk kez ustura ile tra olmay覺 denedim, surat覺mda bi yeri doramadan g羹zelce hallettim... Al覺abilirsem san覺r覺m bir daha tra makinalar覺na d繹nmem san覺r覺m, zira ustura ger癟ekten 癟ok daha temiz i g繹r羹yor...

Al覺覺rsan覺z bir daha d繹nmezsiniz kesinlikle.. Dovo shavette mi alacaks覺n覺z yoksa Dovo'nun 癟elik ustura modellerinden birini mi? Ustura ser羹venine shavette ile balamay覺 d羹羹n羹yorsan覺z Parker SR1'i 繹nerebilirim, olduk癟a dengeli t覺ra sal覺yor. Sap k覺sm覺 癟elik deil bu arada, resim sizi yan覺ltmas覺n. Sap覺 farkl覺 olan modelleri de var. Ancak sap覺 a覺r olan baka bir model tercih edilirse balans覺 癟ok iyi olmayabilir..
Resim

Ben 1 seneden uzun bir s羹redir jiletli ustura kullan覺yorum, m羹kemmel yak覺n t覺ra sal覺yor, ancak art覺k 癟elie ge癟menin zaman覺 geldi diye d羹羹n羹yorum. Hen羹z 癟elik ustura deneyimim olmad覺 ancak yaz覺lanlara g繹re yak覺n t覺ratan bir basamak 繹d羹n verip konfordan 3 basamak kazanmak an meselesi.. Bir de usturan覺n yanakta 癟覺kard覺覺 o ses yok mu.. S覺rf onun i癟in 癟elie ge癟meye deer.. ;)
elik ete deecek, baka 癟aresi yok!.. :D
Resim
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj argentum » 28 Kas 2014, 20:37

Saat,dolma kalem,癟akmak derken bir de bu 癟覺kt覺 ba覺ma :) Bir arkadas覺n arko t覺ra kremi ne g羹zeldi kullanmak laz覺m demesinin ard覺ndan i merkur futurlere, simpsons f覺r癟alara kadar gitti.:) Ancak mach 3 ve t羹revleri ve panasonic elektrikli makineden sonra b羹nye hemen al覺smaz diye imdilik banat special sentetik f覺r癟a, wilkinson classic makine, perma sharp jilet, arko t覺ra sabunu ile kendimi deneyeceim.Sakal覺m 癟ok s覺k deil makine ve domuz k覺l覺 hari癟 tavsiyelere haz覺r覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners