TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Su Alan Saatimin Tamiri Hakkında Yorum

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Su Alan Saatimin Tamiri Hakkında Yorum

Mesaj Extreme » 12 Eki 2014, 10:06

Gunde 2 dakika gec kalan bir Jetset bir saatim vardi tamire verdim ama geldiginde cronograph kadrani dusmustu tekrar tamire verdim simdide ne zaman dusa girsem ici buhar oluyor cok kucukte olsa su damlalari göruyorum icinde.

Simdi geri tamire vermeye korkuyorum bu sefer basina ne gelir diye maddi degeri yok ama manevi degerinden dolayi bu kadar ustune dusuyorum.

Merak ettigim cronograph kadranini takmak icin cam mi cikarilir yoksa tum aksam mi sökulur yani arka kapaktan mi camdan mi su aliyordur acaba?
Kullanıcı avatarı
Extreme

Re: Saatlerin su almasi

Mesaj SeRxx » 12 Eki 2014, 13:48

Saatinizden iyi bir su geçirmezlik performansı beklemeyin. Saatiniz suyu kronograf butonlarından, camdan veya arka kapaktan alıyordur; bunu en iyi saatçi anlayabilir.
Saatinizi son kez saatçiye verip temizletin ve bir daha duşta kullanmayın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Su Alan Saatimin Tamiri Hakkında Yorum

Mesaj Extreme » 12 Eki 2014, 19:11

Aslinda hep suda kallanabilecegim saatleri tercih ederim ilk defa tamirden sonra bir saatim su aliyor peki gunde 1 saniye geri kalmasi kötü bir performans mi bir saat icin?
Kullanıcı avatarı
Extreme

Mesaj bengisaat » 12 Eki 2014, 19:29

Saatinizin kapağında 5 atm yazarsa denizegirebilir ancak duşta şampuan contalara uzun vadede zarar verebilir.
5 atm den daha düşük veya sadece waterresistant yazıyorsa yağmur ve su sıçramasına direnebillir el yıkarken bile direk su teması risklidir.

İçindeki suyu acilen temizletin.Saatinizi makinası çıkarılacak kurutulacak gerekirse bakım yapılması gerekebilir.
Ancak geç kalmayın .
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj SeRxx » 12 Eki 2014, 19:32

Saatiniz otomatik ise çok iyi; pilli ise servis yolu görünüyor :thumbup:
Extreme yazdı:Aslinda hep suda kallanabilecegim saatleri tercih ederim ilk defa tamirden sonra bir saatim su aliyor peki gunde 1 saniye geri kalmasi kötü bir performans mi bir saat icin?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners