Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
MertYe » 31 Eki 2014, 13:46
Merhabalar,
Elimde bir adet Omega Seamaster Planet Ocean 45.5mm cal 2500 saat var. Eski kauçuk kordonu eskidiği için artık kullanımdışı. Eski kordon siyah normal kauçuk kordon idi tokalı olanlardan. Şimdi almak istediğim kordon ise deplomet kilitli kauçuk ve kenarlarda turuncu dikişler olan model. Resim eklemeyi beceremediğim için imageshack te sıkıntı yaşadım link veriyorum buraya. Gezdiğim sayfalarda saat sitelerinin linkleri vardı umarım link vermek yasak değildir.
Almak istediğim:
http://forums.watchuseek.com/f319/fs-om ... 58257.htmlEski kordonu:
http://watchpart.co.uk/omega-20mm-black ... -3857.htmlBu arada saatimin bezeli turuncu olan model. Omega Türkiyeyi aradığımda kordonun orjinali için 470 tl istediler turuncu dikişli olan yeni almak istediğim kauçuk için ve kilit içinde ayrıca 600 tl fiyat verdiler. Tanıdığım bir saatçiden orjinal omega uretimi olmayan bi deploment klips aldım halihazırda. Açıkçası bu kauçuk kordona 470 tl vermek istemiyorum ve bir alternatif arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çelik bilezik içinde fikirlerinizi alabilirim. Orjinali için 1500 tl fiyat verdiler.
-

MertYe
-
Noodles » 31 Eki 2014, 13:49
eBay'da çeşitli alternatifler bulabilirsiniz.
-

Noodles
-
MertYe » 31 Eki 2014, 14:00
Yorumun için teşekkür ederim. Orjinali olmasa bile orjinaline çok yakın bir şeklini arıyorum. Özellikle üst kısmı hilal şeklinde olması lazım kordonun saati tam kavraması için. Orjinalinde bu özellik mevcut fakat 470 lira gibi bir etiketi var. İlginçtir ki amazon.com üzerinden baktığımda 399 dolar gibi bir fiyat etiketi var Türkiye'de daha ucuz olması açıkçası şaşırttı beni.
-

MertYe
-
Orca42 » 31 Eki 2014, 22:07
Aliexpress'ten arayın. Ben Panerai için kayış alıyorum çok memnunum.
-

Orca42
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir