T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
flypgs » 09 Kas 2014, 08:38
kesinlikle 2110
-

flypgs
-
- Kay覺t: 09 Kas 2014, 08:34
raven » 09 Kas 2014, 21:24
bilds yazd覺:Tavsiyeler i癟in eywallah arkadalar. herkes otomatik demi

ncelikle iki saati de kolumda deneyip duruuna bak覺cam. Fiyat olarak da otomatik olan覺 daha uygun. Dieriyse bana g繹re daha sportif, daha hareketli.. otomatiin saniyesi "akan saniye" olmas覺 benim tercihim ama chronografl覺 olmas覺 da dierini tercih sebebim. Bakal覺m art覺k bi orta yol bulucam

krono g繹rselden 繹teye ge癟miyor. kronoyu ka癟 kere kullanacaks覺n覺z onu d羹羹n羹n

D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
-

raven
-
- Ya: 54
- Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31
bilds » 09 Kas 2014, 23:26
raven yazd覺:bilds yazd覺:Tavsiyeler i癟in eywallah arkadalar. herkes otomatik demi

ncelikle iki saati de kolumda deneyip duruuna bak覺cam. Fiyat olarak da otomatik olan覺 daha uygun. Dieriyse bana g繹re daha sportif, daha hareketli.. otomatiin saniyesi "akan saniye" olmas覺 benim tercihim ama chronografl覺 olmas覺 da dierini tercih sebebim. Bakal覺m art覺k bi orta yol bulucam

krono g繹rselden 繹teye ge癟miyor. kronoyu ka癟 kere kullanacaks覺n覺z onu d羹羹n羹n

S覺f覺r

Chronoyu kullanacag覺mdan degil elbette ama g繹rsellie de 繹nem veren biri oldugumu itiraf etmeliyim. Mekaniin de saniyesi, sadelii ayr覺 bi g繹rsellik tabi..
-

bilds
-
- Kay覺t: 14 Eki 2014, 19:58
cmyr » 10 Kas 2014, 16:58
Arkadalar selamlar,
Bende WAN 2110 almaya niyetlendim. Nakit en d羹羹k ka癟a buluruz.
Teekk羹rler
-

cmyr
-
- Kay覺t: 04 Kas 2014, 18:56
bilds » 10 Kas 2014, 19:21
cmyr yazd覺:Arkadalar selamlar,
Bende WAN 2110 almaya niyetlendim. Nakit en d羹羹k ka癟a buluruz.
Teekk羹rler
Ayn覺 niyet bende de var arat覺r覺yorum. deiik deiik fiyatlar verildi. Bir de otomatiin pilliden ucuz olmas覺 da ilgin癟. sebebini sordum ama yorum gelmedi.
-

bilds
-
- Kay覺t: 14 Eki 2014, 19:58
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Jugadorian, kesikparmak, Mtn, zodiac ve 74 misafir