TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TAG Heuer Carrera Calibre 16 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gece gece kutu a癟覺l覺覺

Mesaj utkuturel » 09 Ara 2014, 23:11

Ta tammm

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
utkuturel

Kay覺t: 23 Ara 2013, 18:21

Mesaj silentroad80 » 09 Ara 2014, 23:18

Monaco :)
Kullan覺c覺 avatar覺
silentroad80

Kay覺t: 18 Mar 2013, 01:24

Mesaj Proscd » 09 Ara 2014, 23:40

Daha 繹nce bir Aquaracer al覺veriimiz olmutu. Bu seferde tahmin olarak Carrera calibre 16 diyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Proscd

Ya: 35
Kay覺t: 20 Kas 2012, 03:59

Mesaj Tgm » 09 Ara 2014, 23:47

Grand Carrera :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj utkuturel » 09 Ara 2014, 23:55

Fazla uzatmadan direk konuya gireyim.

1.5 ay 繹nce yine forum i癟i ald覺覺m TAG Heuer Aquaracer 300m (Siyah) saatimi satm覺t覺m. Bundan sonra a癟覺kcas覺 biraz sabredip, birikim yap覺p, art覺k 羹st d羹zey bir saat ile kolleksiyonumu gelitirme d羹羹ncem vard覺. Bunun i癟in de adaylar覺m Rolex Milgauss veya IWC Pilot Chrono idi.

Ancak bu saatler b羹t癟emin 羹st羹nde kal覺yordu. ok zorlay覺p, bu seviyeye 癟覺ksam, s覺k覺nt覺ya gireceim i癟in beni mutsuz edecekti. Yine de ciddi ciddi d羹羹n羹yordum. Ammavelakin, bu s羹re zarf覺nda, eski g繹zar覺lar覺mdan olan bir par癟an覺n ilan覺n覺 g繹rd羹m.

Saat 6 ayl覺k, yepyeni bir saatti. Fazla kullan覺lmam覺t覺 ve s覺f覺r ayar覺ndayd覺. stelik bu saatin s覺f覺r覺n覺 yakla覺k 7-8 ay 繹nce s羹rekli almay覺 d羹羹yordum. Chrono24'te yurtd覺覺 sitelerde s羹rekli uygun fiyatl覺 bir ikinci el ar覺yordum..

Pazarl覺klar sonucu fiyat覺 da istediim seviyeye indirdim. Daha sonra, forum 羹yelerinden, i arkada覺m sevkili "sercankaf" ile birlikte saati g繹rmeye gittik. Onun da beenmesiyle birlikte almaya karar verdim. u ana kadar hi癟 piman deilim. Hem b羹t癟emin i癟inde kald覺m, hem de nerdeyse s覺f覺r ayar覺nda bir TAG Heuer Carrera sahibi oldum.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Saat Carrera serisinin CV2A11.FC6235 referansl覺, beyaz kadranl覺 modeli. Saatin 癟ap覺, beni en 癟ok mutlu eden 繹l癟羹 olan 43mm geniliinde. ETA tabanl覺 (modifiyeli) Calibre 16 mekanizmaya sahip. COSC standartlar覺nda bir chronograph. 28800 Vph, 4 Hz ve 42 saat g羹癟 rezervi var.

Saatin ilk sahibi, y覺pranmamas覺 a癟覺s覺ndan saatin orjinal kay覺覺n覺 癟覺kar覺p, baka bir siyah deri kay覺 takm覺. Saolsun onu da bana hediye etti. Bende bir s羹re bu ekilde kullanmay覺 d羹羹n羹yorum. Ama ilerde Spacex modelinde bulunan racing tipi kahverengi kay覺覺 al覺p, onunla kullanmay覺 da planl覺yorum.

Kay覺覺n tokas覺nda, TAG'覺n yaz覺s覺z logosu mevcut.

Resim

Ayn覺 logo, saatin tepesine de ilenmi.

Resim

Hen羹z g羹nl羹k sapma 繹l癟羹m羹n羹 yapacak vaktim olmad覺. Yapt覺覺m anda burada da paylaaca覺m.

Genel olarak saat, kalite olarak beklentilerimi kar覺lam覺 durumda. Bir tek kronograf butonlar覺n覺 fazla sert bulduumu s繹ylemeliyim.
Onun d覺覺nda, spor bir saat olmas覺na ramen, tak覺m elbise ile de kullan覺labileceini d羹羹n羹yorum. Bir tek denize girerken kullanmak uygun olmaz heralde.

imdilik bu kadar.
Sevgiler & Sayg覺lar.
En son utkuturel taraf覺ndan 10 Ara 2014, 00:02 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
utkuturel

Kay覺t: 23 Ara 2013, 18:21

Mesaj mlm » 09 Ara 2014, 23:59

Saatinizi g羹le g羹le kullan覺n, belikte harika durmu :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj bilds » 10 Ara 2014, 00:00

Hay覺rl覺 olsun.. Tag Heuer "Can"d覺r :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
bilds

Kay覺t: 14 Eki 2014, 19:58

Mesaj Tolgi06 » 10 Ara 2014, 00:03

G羹zel g羹nlerde kullan覺n, ayr覺ca kutu a癟覺l覺覺 ile bir de inceleme yazman覺z bence takdire ayan :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: cchousein ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners