Bir s羹redir g羹nl羹k kullan覺m ama癟l覺 olarak d羹羹nd羹羹m saat almay覺 d羹羹n羹yordum. Akl覺mda doal olarak otomatik saatler vard覺. Bu ama癟la parasal olarak 癟ok kasmayacak alternatiflere y繹nelmiken bir ekilde g繹r羹p incelediim Victorinox INOX'ta karar k覺ld覺m. Otomatik beklerken quartz bir saat oldu ger癟i ama olsun. u an i癟in kendisinden gayet memnunum.
Daha 繹nce de baka bir modelini (AirBoss) kulland覺覺m Victorinox'un kutular覺 gayet 覺k ve kaliteli.

Saatimizin a癟覺l覺 g繹r羹nt羹s羹:

Saate o kadar youtube'dan bakt覺m, fotoraflar覺n覺 inceledim ama tam olarak boyutunu kavrayabilmek i癟in canl覺 canl覺 g繹rmek gerekiyor. Batan diyeyim saatin biraz kaba olduunu d羹羹n羹yordum (kaba saatleri de severim, o ayr覺) ama saatin kasas覺na uygulanan i癟ilik bunu 癟ok g羹zel bi癟imde ak覺c覺 ve g繹ze ho g繹z羹ken bi癟imde uygun bir forma sokmu. Bu da artistik versiyonu:

saatin kasas覺n覺n 繹n羹nde alt覺gen kesim saatin ayn覺 zamanda mottosu gibi.

Kasan覺n arkas覺nda da i癟ilik gayet kaliteli.

Saatin orijinal kay覺覺 gayet etli bir silikon kay覺. 襤lk al覺m覺 m羹teakiben yakla覺k 18-24 ay aras覺 bir 繹m羹r verilmi kitap癟覺覺na g繹re.

Ben genelde NATO'cu olduumdan hemen elimdeki eskimi NATO ile deitirdim. Fotoraf biraz makyajl覺, 癟akt覺rmay覺n.

Saatin kasas覺 gayet kal覺n. 襤nce bilekler i癟in biraz sorun tekil edebilir. Ger癟i bu kal覺nl覺覺n bi sebebi var, biraz sonra onlara da deineceim.

Bu, silikon kay覺la olan bilek 癟ekimi.

Bu da NATO ile olan覺, tercih zevke kalm覺...

Bu silikon koruma k覺l覺f覺 da kutudan 癟覺k覺yor. ok fonksiyonel olduu kesin ama s羹rekli olarak tak覺lmas覺 zevk meselesi.

Gelelim as覺l saati almama vesile olan adeta casio g-shock'a rahmet okutacak 繹zelliklerine. Resmi sitesinden al覺nt覺 yapal覺m.
To celebrate its 130th anniversary with panache, Victorinox has pulled off an impressive feat. Picture a watch of unimaginable solidity, capable of withstanding a fall of 10 m, being repeatedly driven over by 64-ton tank, or spending two hours at 90簞 in a washing machine, as well as featuring a design that is sharp and versatile thanks to its accessories.
Saat tank gibi salam, herhangi bir ekilde zarar g繹rmeyecek ekilde tasarlanm覺. Hem bu saat bileimde iken 羹zerimden 64 tonluk bir saat ge癟se 繹tesi benim i癟in doal olarak bir problem olmaktan 癟覺k覺yor. Allah rahmet eylesin, iyi bilirdik m羹teveffay覺.

Bunlar da reklamlar覺.
Umar覺m keyifle okumusunuzdur. 襤yi g羹nler dilerim.