TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Sat覺 Temsilcileri Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Sat覺 Temsilcileri Hakk覺nda

Mesaj sedir » 21 May 2010, 08:41

Bir de "senin i癟in ... TL olur"cular vard覺r ya.
襤lk defa g繹r羹m羹羹z.
Benim i癟in neyi, ni癟in indiriyorsun ki?
Ben sana ne yapt覺m?
Hi癟 inand覺r覺c覺 gelmez bana. Hemen 癟覺kar覺m.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Frax » 21 May 2010, 10:40

sedir yazd覺:Bir de "senin i癟in ... TL olur"cular vard覺r ya.
襤lk defa g繹r羹m羹羹z.
Benim i癟in neyi, ni癟in indiriyorsun ki?
Ben sana ne yapt覺m?
Hi癟 inand覺r覺c覺 gelmez bana. Hemen 癟覺kar覺m.

Sabah sabah bu harika yorum i癟in teekk羹r ederim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Modern60 » 21 May 2010, 14:39

Evet sedir 癟ok hakl覺s覺n. Bana olurmu da, ben kimim??? Akraba bile olsam ticaret farkl覺 bir itir. Ama d覺 kap覺dan gelen bir yabanc覺??? O al覺verii ben olsam asla yapmam. Saol der giderim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj eFeNdY » 21 May 2010, 16:10

襤nsanlra zanndediyorki ben kar覺mda ki m羹tyeriye yak覺n davran覺rsam onu tavlar g繹nl羹n羹 feth eder ve sat覺覺m覺 sat覺c覺 ve m羹teriden ziyade abi-abla,yeen-day覺 eklinde yaparsam daha rahat sonuca ula覺r覺m zannediliyor.Ancak 羹stad modern 60 da bahsettii gibi eer m羹teri ile arand覺 o incecik 癟zigiyi aarsan bu sefer senden fazlas覺n覺 isteyecektir.Bu da olduk癟a doal o 癟izgiyi asla amamak laz覺m kim olursa olsun dikkat etmek zorunday覺z
Kullan覺c覺 avatar覺
eFeNdY

Kay覺t: 15 May 2010, 16:33

Mesaj Modern60 » 21 May 2010, 18:45

Evet efendy 癟ok hakl覺s覺n ve doru s繹yleyip yap覺yorsun. 襤 baka ak baka. D羹n VSA n覺n eitiminde ben de bu konu dahil sat覺 bilimi konusun覺 anlatt覺m. Sosyal ve psikolojik yap覺s覺. Sat覺 iletiimi ve y繹netimi. Kolay gelsin efendy.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj sedir » 29 Haz 2010, 11:26

Saat sat覺c覺lar覺yla ilgili yeni bir tecr羹be.
Benzeri sizlerin ba覺na da gelmitir diye d羹羹n羹yorum.
Bir saat sat覺 maazas覺. Maazaya ikinci giriim.
襤lkinde bir Tag ile bir Omega 癟覺kartt覺r覺p, fiyatlar覺n覺 繹renip, Tag'覺 beenmeyip, Omega'n覺n kasas覺nda darbe olduunu g繹sterince, o 繹nemli deil, parlat覺p yok ederiz cevab覺 al覺nca 癟覺km覺t覺m.
襤kinci giriim, 1,5-2 ay sonra. Bu kez bir Rado ile bir baka Omega sordum. Vitrinden istemeyerek 癟覺karan bir eleman, liste fiyat覺 羹zerinden yapabilecei indirimi sorduunuzda %10 gibi pek de insan覺 "hadi beni al diye davet etmeyen bir teklif" ile sanki sat覺 yapmak istemeyen bir sat覺 eleman覺.
Say覺n "ziyaliv" ve "modern60"覺n aksini her zaman savunduklar覺n覺 biliyorum ama bence "internet" bu firmalar覺 terbiye edecek.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Mesaj Modern60 » 29 Haz 2010, 13:31

Sevgili sedir indirim almak i癟in m羹terinin 癟ok daha hesapl覺 olmas覺 laz覺m. Herey pazarl覺kla olmaz. Kald覺 ki, bir s羹r羹 bayi ve bir okadar da distrib羹t繹r arkada覺m dostum var. Sen olsan %45 kar marj覺yla ald覺覺n bir 羹r羹n羹 ne kadar indirmle sat覺p ticaretinin devam覺n覺 salars覺n? Bu y羹zden sana bu konuda kat覺lmam m羹mk羹n deil. Mesela ben al覺veri yaparken bayiden al覺r覺m distrib羹t繹rler aar. O kazanacak ki sokakta saat bulacak d羹kkan olsun. Bir de bayiye sorar覺m" arkada seni kurtaracak makul bir indirim yapabilirsen yap" diye. 羹nk羹 asla onun hakk覺n覺 ben istemem. Genelde bana %20 yaparlar. A癟覺k s繹yleyeyim ayn覺 bayinin, k覺vrana k覺vrana benim 繹n羹mde 癟ok y羹zs羹zce pazarl覺k yap覺p 羹r羹n羹 ne kadara d羹羹rsem kard覺r mant覺覺 y羹z羹nden, kar覺mda ezilerek %25-28 lere kadar inip verdiinde de asla k覺zmam. Sebebi ise, o bayinin yapmas覺 gereken kard覺r. Yerinde ben de olsam kar etmeksizin havaya ticaret yapmamam laz覺m. Bu y羹nden bakarak, m羹teri olarak alabileceiniz servisi,sat覺c覺n覺n size g繹sterdii sayg覺 ve merak覺, ve tabii ki sat覺 sonras覺ndaki servisi de deerlendirip 繹yle indirim isteyiniz. Bana da bu sebeple k覺zmay覺n覺z. Unutmay覺n ki ger癟ekten deerli bir eyler almaktas覺n覺z ve arkas覺nda onlarca kalem masrafla size hizmet olarak sunulmakta dahas覺, 繹nceden 繹denmi 癟ek yada nakitlerle. O y羹zzden al覺verite sat覺c覺n覺n yerine de d羹羹n羹n. Eer o satc覺n覺z覺 daha sonra da orada g癟rmek istiyorsan覺z. %10-15 maksimum olarak MANTIKLI B襤R 襤ND襤R襤M. Hele hayatta bir daha alamayaca覺n覺z 繹zel seri limitlilerde ben olsam bulduuma 羹krederim. Hepinizin i hayat覺n覺zda hay覺rl覺 iler ve baar覺 dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj sedir » 29 Haz 2010, 14:43

Cevab覺n覺z i癟in teekk羹r ederek birka癟 sat覺r eklemek istiyorum.
nce saatin ad覺n覺 ortaya koyal覺m. Limitli bir model olmad覺覺n覺 g繹relim. Omega Constellation 1502.30.00 35.5 mm 癟apl覺 30 m WR li 癟elik kasa 癟elik bilezik otomatik saat.
Verilen fiyat: 4300TL, pazarl覺k say覺lamayacak bir tarzda sorulan "nakit, pein fiyat覺n覺z nedir" sorusuna cevap ise "3900 TL", sonra da "teekk羹r ederim, biraz fazla" deyince "beni ne oyal覺yorsun" tarz覺nda saati al覺p vitrine g繹t羹rme hareketi. Benim vurgulamak istediim sadece fiyat deil, bu bal覺k alt覺nda s覺k癟a vurguland覺覺 gibi biraz da tav覺r. Belki tarz. Beni gayet iyi anlad覺覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum. Size de hi癟 k覺zmad覺m, 癟羹nk羹 makul bir ekilde fikrinizi savunuyor, gerek癟elerini ortaya koyuyorsunuz. Ancak sat覺r aralar覺n覺zdaki "...onlarca kalem masrafla size hizmet olarak sunulmakta..." c羹mlesindeki hizmetin sunulmad覺覺n覺 ancak fiyat bilan癟osunda durduunu s繹ylemeye 癟al覺覺yorum.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Google [Bot], kogan, MehmetParlak ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners