TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj asymptote » 21 Ara 2014, 00:17

K覺z覺n覺z hakl覺:
Resim
Sizi de bizim tarafa 癟ekelim, k羹癟羹k ablay覺 memnun edelim.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Erdem35 » 21 Ara 2014, 12:04

Ben de az 繹nce tra覺m覺 oldum :thumbup: yeil astra 癟ok keskin olmayabilir ama daha yang覺s覺z ve kans覺z tra vaad ediyor :D bir 繹nce ki tra覺mda gillette 7o'clock kullanm覺t覺m... astradan bariz ekilde keskin.. ama iki 羹癟 sivilceyi affetmemi kanatm覺t覺.. kolonyay覺 da surat覺ma s羹rd羹羹mde alev atm覺t覺m resmen :shock: ama tabi 繹yle elimi surat覺ma s羹rd羹羹mde 7o'clock ile daha p羹r羹zs羹z bir tra olmutum... perma sharp覺 denemedim daha... bir sonrakine onu kullanmay覺 planl覺yorum.. bu arada cella sabun kokusu haricinde musco real kremden daha iyi diyebilirim.. daha bol ve yumuak k繹p羹k elde ettim... :champ: :champ:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj asymptote » 21 Ara 2014, 13:08

Cella daha koruyucudur ayn覺 zamanda, y羹z羹 de nemli tutar. Badem kokusunu yad覺rgam覺t覺m ben de bata, ama imdi al覺t覺m, seviyorum.. :) Yumuak aletle keskin jilet kullan覺l覺r. Hi癟 korkusuz perma ya da feather kullanabilirsin EJ89 ile. Aftershave olarak ben bol souk su 癟al覺yorum y羹z羹me. Kolonya gibi alkol i癟eren eyler kullanmamak laz覺m t覺ra sonras覺. Bu arada sandalwood kokusunu seviyorsan TOBS'u mutlaka denemelisin, harika 繹tesi bir krem.. :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Anesthesia » 21 Ara 2014, 15:00

ac覺badem kokulu Bebak ac覺badem s羹t羹 watson'slarda 7-8liraya bulunabiliyor, alkol i癟eriklilerden uzak durmak ad覺na F/P en y羹ksek aftershave olur kendileri. iddetle tavsiye olunur. yurtd覺覺 al覺verii yapmak i癟in erken derseniz L'occitane aftershave balsam da biraz pahal覺 olmas覺na ramen yurdumda edinilebilecek en tatmin edici 羹r羹nd羹r.
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Aleksey » 22 Ara 2014, 00:18

Ben de hala EJ ve krem siparilerimin gelmemesi 羹zerine dayanamay覺p edindiim Wilkinson DE - Astra Mavi - Col Conk Almond ve Tipsoft Silvertip Finest ile oldum tra覺m覺. Gliserinli sabun fazla suya gelmiyor. Az az vermek laz覺mm覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

Mesaj Erdem35 » 04 Oca 2015, 19:44

Benim bug羹nk羹 tra arkadalar覺 bunlar :champ: seven o'clock a bu g羹n son bir ans verdim... tamam en yak覺n tra覺 bu sal覺yor ama en yang覺l覺 tra覺da sayesinde oluyorum... astra az keskin ama yang覺s覺z... permasharp keskin ve yang覺s覺z... 7 o'clock biraz daha keskin ve yang覺l覺...

Resim

Keskinlik; 7 o'clock>permasharp>astra platinium
Konfor ; permasharp>astra platinium> 7 o'clock

san覺r覺m permasharp 覺 daha 癟ok kullanaca覺m bundan sonra ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Mesaj Aleksey » 04 Oca 2015, 19:59

Astra mavi de denedin mi Erdem abi? Ben memnun kalm覺t覺m. Permasharp f/p olarak ej89 ile 癟ok iyi anla覺yor. Ben de bug羹n astra yeil ve proraso k覺rm覺z覺 ile t覺ra olaca覺m b羹y羹k ihtimalle. Ma癟覺n bitmesini bekliyorum, imdi bal覺yor. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

Mesaj Erdem35 » 04 Oca 2015, 20:06

Bende diyorum neden sessiz buralar... demek ki ma癟 varm覺 :) astra maviyi denemedim.. onu da 繹n羹m羹zdeki g羹nlerde deneyebilirim ;)
permasharp ger癟ekten 癟ok g羹zelmi :thumbup: pazar g羹nd羹z tralar覺m覺 permasharp ile sal覺 akam tralar覺m覺 da astra ile yapmay覺 planl覺yorum :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners