Fergus » 07 Tem 2010, 16:58
Foruma yeni katıldım, baktım konu ilginç söylecek bir kaç sözüm var bende katılayım istedim ,
Bir IWC kullanıcısıyım ve markayı yakından takip ediyorum , Markalar ile ilgili teknik bilginin ve başka markalar ile çoğunlukla yüzeysel karşılaştırmaların çok ötesinde önemli bir şey varki , Saati sevenlerin bu markalara bu paraları harcayanların IWC markası ve ürünü ile ilgili hissettikleri;
Geçen gün bir bayide konuşurken , Satışcı dedi ki , IWC diğer tüm sattığımız markaların çok üstünde talep alıyor , çok popüler oldu ve herkes çok memnun bir saat sattığımız kişilere diğer serilerinden ikinci üçüncüleri satmaya başladık. Kaldı ki bende 2. IWC için geziniyordum ortalıkta ...
IWC 'nin saat tarihine ne kattığını savunamayacağım ama özetle söyleyebilirim ki , 3000 Eurodan yüzbinlerce EUroya ulaşan fiyatlarla , her segmentten , iddalı saatler üretip , gün geçtikce popüler olan bir marka olduğu kesin... Ayrıca Rolex e bulaşmak için söylemiyorum ama çalıştığım reklam sektöründe neredeyse standart aksesuar olmuş markaların yanında bir fark yarattığıda kesin ,
Rolex GMT IIc 116710 BLNR
Seiko Presage SARX009