Teknolojiyi çok severim, evde hepimize ait bilgisayarlar haricinde tabletler de bulunur örneğin, ancak iş kıyafet ve aksesuarları konusuna geldiğinde zevkim klasik ve sade olana döner, kendi içinde çelişkiler yaşayan birisiyim demek ki

Dolayısıyla bir dönem saatlerde başlayan tonnaeu kadran hiç ilgimi çekmedi, hep "saat dediğin yuvarlak olur birader bu ne ki şimdi" şeklinde bir yaklaşımım oldu, hiç tonneau bir saat edinmeyi düşünmedim de, hala da düşünmüyorum ama bu bir Franck Muller tonnaeu saat karşısında hayranlığımı dile getirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Çok kitsch çok Salvador Dali tarzı gözüken bir saat bu özellikle numaralar. Hani kusura bakmayın ama Amerikalıların Bold dediği cesur ve iddalı bir model ama bileğinize gitmiş, bildiğim kadarıyla ufak tefek bir arkadaşta değil kendisi
Size katılıyorum kör karanlıkta değil de ortam loşken indislerin parlaması saati çok daha güzel kılıyor bu fotoğrafta veya üstteki sanat eseri Cartier'de olduğu gibi
Puro süpermiş, sigarayı bırakalı 2,5 seneyi geçti hala daha görünce bir tütün ürünü canım çekiyor yahu.