Bilek ve elde hafif irileşme gözden kaçmıyor eski fotoğraflara göre, sonra bileziğe bakla ekleme gereksinimi olmasın Bu fotoğraflarda renk tutturacağız diye sağlıksız beslenme örneği oldu ama arada olur

Bilek ve elde hafif irileşme gözden kaçmıyor eski fotoğraflara göre, sonra bileziğe bakla ekleme gereksinimi olmasın 

Bu sefer sağlıklı 

Erdem35 yazdı:Hahakilo aldığım aşikar... Foruma ilk üye oluşumdan bugüne 6-7 kilo rahat var...
Jazz yazdı:Erdem35 yazdı:Hahakilo aldığım aşikar... Foruma ilk üye oluşumdan bugüne 6-7 kilo rahat var...
Sırf kilo kontrolü için bu başlığa iştirak etmiyorumarada sırada bir göz atıyorum sadece.. O zaman bile yoldan çıkarıyor beni

Bond yazdı:Jazz yazdı:Erdem35 yazdı:Hahakilo aldığım aşikar... Foruma ilk üye oluşumdan bugüne 6-7 kilo rahat var...
Sırf kilo kontrolü için bu başlığa iştirak etmiyorumarada sırada bir göz atıyorum sadece.. O zaman bile yoldan çıkarıyor beni
Bu başlığı kilitleyip boot camp mi yapsak acaba![]()
Uzbey afiyetler
yapmak lazım birşeyler, gidişat kötü Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan, gargamell, Google [Bot], recklesstr, zebercet ve 9 misafir
|
||||||||||||||