herojd11 yazd覺:Net'ten bakt覺m saatiniz ger癟ekten 癟ok g羹zel , g羹le g羹le kullan覺n覺z umar覺m istediiniz gibi sorunsuz olur ki zaten benim d羹羹nceme g繹re de saatiniz yeterince kaliteli bildiiniz gibi belli bi yerden sonra marjinal fayda d羹mekte bu y羹zden belli standartlara g繹re 羹retimi yap覺lan saatler de pahal覺 saatler kadar kaliteli olabiliyor.
B羹t癟e konusuna ise hi癟 tak覺lmay覺n 癟羹nk羹 ucuz pahal覺 kavramlar覺 tamamen g繹receli , benim saatlerimin toplam覺 baz覺 arkadalar覺m覺z覺n bir saati bile yapm覺yor ama kimine g繹re de benimkilerin toplam覺na 2.el bir araba al覺n覺r bu y羹zden fiyat覺 ne olursa olsun herkesin saati kendisi i癟in en g羹zelidir.Hele bir de 繹yle 3-5 vitrin gezip biraz bekleyip sahip olunduysa bayram 癟ocuu gibi olunuyor.
Aynen ifade ettiiniz gibi, bu saat benim sahip olduklar覺m覺n en iyisi. Hereyiyle fark覺 belli oluyor. Bir saat癟i 繹yle bir eline ald覺, sadece kordonuna bakman yeterli, dedi; ger癟ek y覺lan derisi bu, cam覺 safir kristal, pahal覺 bir saat alsan fark覺 ne olur? diye sordu, yine kendisi cevaplad覺; kasas覺nda alt覺n ileme ve g繹steri bir de markas覺na birka癟 bin lira fazladan verirsin dedi. al覺ma y繹n羹nden de 癟ok fazla ileri geri kalma durumu da olmazsa benim i癟in ideali olur san覺r覺m. Dediiniz gibi, bu da art覺k bizim 癟ocuk gibi sevindiimiz bir 癟eit oyunca覺m覺z oluyor galiba...