ncelikle 癟ok ilgin癟 ama 15400'羹n bana verdii his sizinkinin tam tersi. Bana sanki daha doru gibi geldi, bileime daha iyi oturdu, bakt覺覺m zaman daha g羹zel g繹r羹nd羹 g繹z羹me

Bunun biraz tarzla da alakas覺 var bence. Bar覺'ta sende daha dress saatleri seviyorsunuz, genel tarz覺n覺zda o y繹nde. Jumbo g繹mlek manetinde ne kadar g羹zel duruyorsa sweatshirt alt覺nda o kadar tuhaf duracak bir saat.
Birde 癟ok klasik olacak ama saatin seni yans覺t覺r muhabbeti var tabi.. Ben 15400'羹n beni daha iyi yans覺tt覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Y覺llard覺r tasar覺m, grafikle i癟i癟eyim hep minimal ama big&bold tasar覺mlar覺 severim.
Jumbo'nun daha 繹zel ve g羹zel bir saat olduu aikar ama a癟覺k癟as覺 pek bana g繹re deil. ok naif, 癟ok k覺r覺lgan sanki sert bir ekilde masaya b覺raksam da覺lacakm覺 kadar kibar bir saat (Kalitesizlikten bahsetmiyorum tabiki!)
Daha 繹nce AP Diver d羹羹n羹yordum ama ROO serisi uzun y覺llar kullan覺lacak saatler deil. Modas覺 癟abuk ge癟ecek, yeni versiyonu 癟覺k覺nca d羹羹nd羹recek saatler bana g繹re. Daha dorusu s羹rekli bu tip saatleri al覺p satan, deitirenlere g繹re. Ben tam tersi defter alsam onunla ba kuran bir adam覺m o y羹zden ald覺覺m saatler hep kal覺yor bende

15400 al覺rsam kesin kalacak, uzun y覺llar rotasyondan asla 癟覺kmayacak bir par癟a.
Tabi bu konuya hi癟 girmesemde b羹t癟esel taraf覺da var. 15400 bile benim psikolojik s覺n覺r覺m覺 darmada覺n ederken Jumbo napalm etkisi yarat覺yor