BarisFB yazd覺:Cct yazd覺:襤lla s覺f覺r olsun + Efsanevi Royal Oak'u kullanmak istiyorum, Jumbo pahal覺 geliyor ama ayn覺 g繹rsellii kolumda istiyorum![]()
![]()
Ya sen ceket g繹mlek tak覺lan adams覺n tabiki olmaz sana. Ben 繹yle miyim? Ayr覺ca jumbo 癟ok k羹癟羹k bana. Hem bileime hemde c羹sseme k羹癟羹k
Fiyata hi癟 deinmedim fark覺ndaysan
Cct, Onat'a kat覺l覺yorum. Daha 繹nce baka bi bal覺kta 15202'in tek rakibi 15300 demitim. 15400 ayn覺 g繹rsellik deil ger癟ekten.
Eer benzer g繹rsellik isteniyorsa 15300, yok k羹癟羹k geliyor diyorsan daha kal覺n olan 39mm chrono al覺n覺r - $12K dolara falan bulunuorki s覺f覺r 15400 fiyat覺ndan hesapl覺.
5712'nin asimetrisi benimde asab覺m覺 bozuyor ama 5711 ile aras覺nda az fiyat fark覺 var ve daha bulunabilir. O y羹zden o paraya time only 5711 alaca覺na 5-6 daha ver moonphaseli power reserveli saat al mant覺覺da 癟ok yanl覺 deil. Bir noktada ikinci bir Nautilus eklemek istiyorum ama 2016 Nautilus'un 40. y覺l覺 olduu i癟in aynen AP'nin 2012'de yapt覺覺 gibi ciddi gelimeler olacakt覺r. O y羹zden Nautilus almak i癟in 2015 doru sene deil sanki![]()
Ben art覺k ikinci ele olduk癟a ikna oldum, 繹zellikle Lange i癟in. Lange'nin tek s覺k覺nt覺s覺 癟elik yapmamas覺. Renkli alt覺n sevmiyorum 癟ok, ve saati 癟ok klasik yap覺p spor kullan覺mdan uzaklat覺r覺yor. 襤yice dress watch oluyor yani. Beyaz alt覺na da para vermek koyuyor, 癟elik gibi g繹r羹n羹yor, daha yumuak, daha kolay eziliyor, bi de daha pahal覺 yaniPlatin'in en az覺ndan sertlik faydas覺 var
15202 癟ok mant覺kl覺 ama 癟elik bilezik 3 saatim olmayaca覺 i癟in herhangi bir Royal Oak al覺m覺, bilezikli Nautilus opsiyonunu kapar benim i癟in. Asl覺nda 15202 ve sonras覺nda bulunursa Lange 1'le j羹bilemi yapabilirim![]()
Baris bence ikinci nautilus yerine 15202 cuk oturur... Yani 5711 olsa 15202 ye gerek yok denebilir, ama sendeki pp zaten deri kayis ve komplikasynlu. Ikinci yerine AP daha iyi olur.
Lange1 e hic lafim yok. Buralarda biraz fazlacana piyasaya cikmaya basladi, ama fiyatlar yuksek.
Yada butceyi birlestirip mevcut koleksiyonu azaltip daha iyi bir pp pesine gidebilirisin. Cunku sen de tek saat (az saat) ruhu var bence...