Evet arkadalar elimden geldiince 癟ok resim y羹kledim. Farkl覺 a癟覺lardan fotoraf 癟ekmeye 癟al覺t覺m. Daha elimde var ama fotoraf manya覺 yapmay覺m sayfay覺da

襤yi dileklerde bulunan herkese teekk羹r ederim. Doru tahmin eden arkadalar覺da ayr覺ca tekrar kutlar覺m.
Umar覺m herkes g繹nl羹ndeki saate bir an evvel kavuur.
imdi gelelim saatin 繹zelliklerine (al覺nt覺d覺r);
Model: WZ0031DV
Muvman: Otomatik
Cam: Antirefle kapl覺 safir
Kasa: elik
Arka kapak: Mineral Kristal cam
ap: Tepe hari癟 39 mm
Kasa kal覺nl覺覺: 113 mm.
Bilezik: elik
Boynuz aral覺覺: 20 mm.
襤ndexler ve kollar: Lume li
uanda bilezik bileime b羹y羹k. Ancak birka癟 saat takt覺m. 襤lk izlenimlerim saat kozmetik olarak 癟ok 覺k. Sessiz ve akar saniyeli. Dier saatlerime k覺yasla a覺r. Belki 39 yerine 42 mm olsa daha 覺k olabilirdi. Bilezik kolumdaki t羹yleri 癟ekiyor. uanda 癟ok b羹y羹k geldii i癟in mi yoksa hep b繹ylemi olacak onu bilmiyorum. Bu nedenle asl覺nda rahats覺z etti.
Baklalar覺 ayarlataca覺m ama esasen kahverengi deri kordonla kullanmak istiyorum. Bu konuda da forumda kordon yapan bir arkada覺m覺zdan yard覺m isteyeceim.
marka forumda genel olarak 癟ok bilinen ve tuutlan bir marka. A癟覺k癟as覺 mekanizmas覺 ve 癟al覺ma prensipleri ile ilgili detayl覺 bilgim yok. Bu saati bu forumda g繹rd羹m beendim ve ald覺m. Bu noktada yard覺mlar覺 olan bata raven arkada覺m覺za ve dier t羹m forumdalara teekk羹r ederim.